FOLLOW US: facebook twitter

Δώρα με άποψη από τους «Ηλειοτέχνες»

Ημερομηνία: 20-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

iliotexness-ekthesh-xeiropoihta-proionta3

Και σήμερα η έκθεση χειροποίητων προϊόντων στο ισόγειο της Π.Ε. Ηλείας

iliotexness-ekthesh-xeiropoihta-proionta2

Χριστουγεννιάτικα χειροποίητα στολίδια, δώρα, κοσμήματα και διάφορες χειροποίητες κατασκευές, φτιαγμένες με αγάπη και πολύ μεράκι από τα μέλη του Πολιτιστικού και Καλλιτεχνικού Συλλόγου «Ηλειοτέχνες» μπορεί να βρει κανείς, στην όμορφη έκθεση τους, που φιλοξενείται και σήμερα στο ισόγειο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, στην αίθουσα του πρώην ΚΕΠ.

iliotexnes-ekthesh-xeiropoihta-proionta1

«Σας περιμένουμε με χαρά να δείτε τι έχουμε φτιάξει με πολύ αγάπη και μεράκι» επισήμανε η Αγγέλικα Κονδύλη, μέλος του Πολιτιστικού και Καλλιτεχνικού Συλλόγου Ηλειοτεχνών.

«Σας περιμένουμε με χαρά να δείτε τι έχουμε φτιάξει με πολύ αγάπη και μεράκι» επισήμανε η Αγγέλικα Κονδύλη, μέλος του Πολιτιστικού και Καλλιτεχνικού Συλλόγου Ηλειοτεχνών.

Τα μέλη του Συλλόγου θα σας περιμένουν από τις 10 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα.
«Σας περιμένουμε με χαρά να δείτε τι έχουμε φτιάξει με πολύ αγάπη και μεράκι. Θα είμαστε εδώ ακόμα μια μέρα (σ.σ. σήμερα) μέχρι τις 7 απόγευμα. Στην έκθεση μας μπορείτε να βρείτε διάφορα αντικείμενα τεχνικής ντεκουπάζ, μικτών τεχνικών, χειροποίητα κοσμήματα και γενικά κάποια διακοσμητικά, όπως στολισμένα κεριά, κάδρα και γενικά αντικείμενα διακόσμησης, πολύ καλές επιλογές για δώρα στους αγαπημένους» επισήμανε η Αγγέλικα Κονδύλη, μέλος του Πολιτιστικού και Καλλιτεχνικού Συλλόγου Ηλειοτεχνών.

iliotexness-ekthesh-xeiropoihta-proionta4


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot