FOLLOW US: facebook twitter

Δηλώσεις προπονητών για τον αγώνα Κόροιβο-Τρίκαλα

Ημερομηνία: 27-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

koroivos-kalampakos

Ντίνος Καλαμπάκος  «Παίζουμε καλά για λίγη ώρα»

«Συγχαρητήρια στα Τρίκαλα, μία ομάδα που στην αρχή της χρονιάς υπολόγιζαν όλοι  ότι θα είναι για πτώση, ήδη μπορούν να φορέσουν  βατραχοπέδιλα, μάσκα και αναπνευστήρα και να πάνε για μπάνιο. Την… καθάρισαν την μπουγάδα και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους εμπλεκόμενους σε αυτήν την ιστορία, προπονητή, παίκτες, διοίκηση. Σήμερα,  παρά τα προβλήματά τους, ήταν πολύ καλοί με παιδιά άρρωστα, ενώ τους είχε φύγει κι ένας παίκτης. Nομίζω ότι κέρδισαν δίκαια.

Εμείς ήρθαμε αποφασισμένοι να προσπαθήσουμε αλλά δεν ξεκινήσαμε καλά. Στο τρίτο δεκάλεπτο κάναμε αυτά που είχαμε σχεδιάσει, φτάσαμε το παιχνίδι στους τέσσερις πόντους και εκεί πήρε φως στο φιλμ και χάλασε.  Στο τέταρτο μπήκαν κάποια σουτ από τα Τρίκαλα, αρχίσαμε το κυνήγι αλλά όταν δεν βάζεις και εσύ κάποια σουτ, αλλάζει η ψυχολογία που πήγε προς το σημείο των Τρικάλων.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας, έχουμε σημαντικά παιχνίδια.  Αυτόν τον καιρό δεν παίζουμε καλά για αρκετή ώρα, παίζουμε για λίγη ώρα και έτσι δεν γίνεται. Θα προσπαθήσουμε μπας και βρούμε κι εμείς την μάσκα και τον αναπνευστήρα».

 

Γιάννης Καστρίτης «Είμαστε περήφανοι…»

«Για ακόμη μία φορά, αλλά σήμερα έχει την μεγαλύτερη αξία από κάθε προηγούμενη, είμαστε πολύ περήφανοι για τους παίκτες μας. Οι συνθήκες που προπονήθηκαν τις τελευταίες μέρες λόγω Μπιρούτα και ασθενειών, ο τρόπος που έπαιξαν και αγωνίστηκαν σήμερα, μας κάνουν πολύ  χαρούμενους που συνεργαζόμαστε μαζί τους. Η νίκη τους ανήκει.

Είναι μέρα χαράς, για τα Τρίκαλα που ανανεώνουν την παραμονή τους στη Basket League. Να ευχαριστήσω τον κόσμο για την τρομερή στήριξη και σήμερα και όλη την χρονιά. Ευχαριστούμε και τον Ντίνο Καλαμπάκο για τα καλά του λόγια και του εύχομαι καλή συνέχεια».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot