FOLLOW US: facebook twitter

Γιόγκα, Διαλογισμός και Εναλλακτικές θεραπείες: Ξεκινά σήμερα το 2ο τριήμερο Φεστιβάλ Γιόγκα στο Κτήμα Ηλιοστάσι

Ημερομηνία: 22-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Πολιτισμός

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται  σήμερα Παρασκευή 22 Ιουνίου η έναρξη του 2ου Φεστιβάλ Γιόγκα στον Πύργο που φέτος θα είναι τριήμερο. Με 56 εργαστήρια, σεμινάρια και ομιλίες για τη Γιόγκα, το Διαλογισμό και τις Εναλλακτικές θεραπείες από 28 δασκάλους, το 2ο Φεστιβάλ Γιόγκα φιλοδοξεί να θέσει υψηλούς στόχους και να καταστήσει τον Πύργο ως πόλη προορισμού ανθρώπων από όλο τον κόσμο που ασχολούνται με τη Γιόγκα, το Διαλογισμό και τις Εναλλακτικές θεραπείες. Μια μοναδική εμπειρία τριών ημερών που θα αναζωογονήσει το σώμα, τη ψυχή και το μυαλό σας.
Ιδανικό για ανθρώπους κάθε ηλικίας, που επιθυμούν να έρθουν σε πρώτη επαφή ή και να εμβαθύνουν στην παράδοση και τα συστήματα της Yoga, του Διαλογισμού και των Εναλλακτικών Θεραπειών.

Η έναρξη  θα γίνει σήμερα Παρασκευή  και ώρα  15:00 στο Κτήμα Ηλιοστάσι και θα ξεκινήσει με μαθήματα, εργαστήριακαι ομιλίες.Επίσης το βράδυ στις 21:00 το Φεστιβάλ Γιόγκα Πύργου  σε συνεργασία με την ομάδα διαλογισμού Kriya Yoga – SRF Καλαμάτας  προβάλλουντο  ντοκιμαντέρ Finding Happiness, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Το Σάββατο 23 Ιουνίου συνεχίζονται τα μαθήματα από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 22:00 το βράδυ. Επίσης από τις 9:00 μέχρις τις 22:00θα γίνονται μαθήματα και την Κυριακή, οπότε και το 2ο Φεστιβάλ Γιόγκα θα ολοκληρωθείμε μια γιορτή για όλο τον κόσμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι θα πραγματοποιηθούν επίσης με ελεύθερη είσοδο το Σάββατο στις 20:00 συναυλία Kirtan με τους Adi Shakti και την Κυριακή στις 20:00 Εργαστήρι Χορού με τον Κώστα Γεωργίου.

Υπενθυμίζεται ότι η είσοδος για την Παρασκευή είναι 5€, για Σάββατο ή Κυριακή 10€,για τις δυο ημέρες (Σάββατο και Κυριακή) 15 € και για τις τρεις ημέρες (Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή) είναι 20€.

Το Φεστιβάλ Γιόγκα  πραγματοποιείται στο Κτήμα Ηλιοστάσι, στο 3ο χλμ της εθνικής οδού Πύργου-Αρχαίας Ολυμπίας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος