FOLLOW US: facebook twitter

Βόλεϊ/Κόροιβος: Δεν έχει αντίπαλο, 3-0 τον Σπαρτιατικό

Ημερομηνία: 30-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Κόροιβος έδειξε τη δύναμή του στον πρώτο αγώνα της τελικής φάσης Πελοποννήσου, σήμερα στην Καλαμάτα. Νίκησε 3-0 τον Σπαρτιατικό, ο οποίος είχε πάρει την πρώτη θέση στο 2ο Όμιλο Πελοποννήσου και έκανε μεγάλο βήμα για την πρωτιά, που οδηγεί στο Ειδικό Τουρνουά Ανόδου για την Α2 Εθνική Κατηγορία.

Η ομάδα του Ανδρέα Γκρουμούσα πήρε εύκολα τα δύο πρώτα σετ με 25-17 και 25-16 και δυσκολεύτηκε μόνο στο τρίτο. Εκεί, προηγήθηκε 23-21, ο Σπαρτιατικός ισοφάρισε 23-23 και 24-24, αλλά ο αρχηγός Φώτης Παναγιωτάρας, με δύο δικούς τους πόντους, έκανε το 26-24 και το 3-0 σετ.

Μια σπουδαία νίκη που δείχνει πως ο Κόροιβος είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την 1η θέση στην Πελοπόννησο και απομένει να το επιβεβαιώσει και στα δύο επόμενα παιχνίδια, το Σαββατοκύριακο.

Αύριο, Σάββατο, στις 7μ.μ., στο «Αέθλειον» των Λεχαινών θα υποδεχτεί το Θησέα Πατρών, τον οποίο κέρδισε εντός-εκτός με 3-0 στην Α΄ Φάση του πρωταθλήματος και την Κυριακή στο Κουκούλι της Πάτρας, θα ολοκληρώσει τη Γ΄ Φάση κόντρα στον Άρατο Κιάτου, που και αυτόν κέρδισε μέσα-έξω με 3-0 σετ στην κανονική περίοδο.

Κόροιβος (Α. Γκρουμούσας): Μιχόπουλος, Φ. Παναγιωτάρας, Μαυροειδής, Στ. Παναγιωτάρας, Σωτηρόπουλος, Παντελίδης, Γκρουμούσας (λ). Σάκκος, Παναγιωτόπουλος, Σπυρόπουλος, Παπαδόπουλος.

*Η διοίκηση, το προπονητικό τιμ και οι παίκτες του Κοροίβου καλούν τους φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα αύριο, Σάββατο, στα Λεχαινά κόντρα στο Θησέα, καθώς πρόκειται για το σημαντικότερο παιχνίδι της σεζόν. Με νίκη ο Κόροιβος θα κάνει άλμα για την 1η θέση στη Γ΄ Φάση Πελοποννήσου και θα συνεχίσει το ταξίδι του προς την Α2 Εθνική Κατηγορία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot