FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Παρασκευή 30 Μαρτίου

Ημερομηνία: 30-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

«Lucky Strike Party» στο «Mercado»

Αποψε μια μοναδική βραδιά σας περιμένει στο «Mercado bar» στον Πύργο. Σε συνεργασία με τους MPDA Team ετοιμάζουν ένα αξέχαστο πάρτι. Σας περιμένουν κουπόνια με πολλά δώρα. Μαζί σας θα είναι ο γνωστός dj Paulos Peskelidis. Resident dj o Nikos Panagoulias.

 

Latin Friday Party στο «The Avenue»

Απόψε μια μοναδική βραδιά Latin σας περιμένει στο «The Avenue», Όθωνος Αμαλίας 24, στην Αμαλιάδα. Θα είναι ένα πάρτι γεμάτο κέφι και ρυθμό με πρωταγωνιστές όπως πάντα τους μαθητές και χοροδιδασκάλους της σχολής για να γεμίσουν την χορευτική πίστα. Εκεί θα βρίσκονται η Διονυσία και η Αλεξάνδρα για να μεταδώσουν το καταπληκτικό κλίμα της σχολής μέσα από τα γνωστά «animation». Ελάτε να χορέψετε σε Latin και όχι μόνο ρυθμούς παρέα με την «Bailo Dance Academy».

Beer & Wine Buffet στο «Bardoo»

Σε μια μοναδική βραδιά γεύσεων σας προσκαλεί απόψε το «Bardoo» καθώς σας περιμένουν εκλεκτές μπύρες και κρασιά συνοδεία δωρεάν μπουφέ που επιμελείται ο σεφ τους Σάκης Κυριακόπουλος. Επίσης λόγω των ημέρων θα υπάρχουν και νηστίσιμα εδέσματα.

Ο Πάνος Βαβίλης live στο «Central»

Ο Πάνος Βαβίλης δίνει ένα μοναδικό live όπως μόνο αυτός ξέρει απόψε στο «Central Café & bar» στην Αμαλιάδα και υπόσχεται να σας ανεβάσει την διάθεση με γνωστές επιτυχίες. Μια εγγυημένη βραδιά από τον αγαπημένο μας λαϊκό τραγουδιστή!

Ο Κώστας Χατζηιωαννίδης και η Ιφιγένεια Χατζηγιάννη live στο «Cabaret»

Απόψε ο Κώστας Χατζηιωαννίδης θα βρίσκεται στο «Cabaret Stage Bar» στην Κεντρική πλατεία Πύργου για να σας ανεβάσει την διάθεση με αγαπημένα έντεχνα και λαϊκά τραγούδια. Μαζί του θα είναι και η Ιφιγένεια Χατζηγιάννη. Στα πλήκτρα ο Χρήστος Πυλαρινός. Μην λείψει κανείς.

Greek Night στο «Block365»

Μια άκρως ελληνική βραδιά σας περιμένει απόψε στο «Block365» στον πεζόδρομο Αμαλιάδας. Μαζί σας θα είναι ο dj Giannis Fournomitis. Guest by: Sofia Zaxaropoulou.

Funky Ducky στο «Sinner»

Οι Παρασκευές στον πεζόδρομο Αμαλιάδας είναι «Funky Ducky»! Μουσικές που θα σας ξεσηκώσουν σας περιμένουν στο «Sinner Café- Bar ». Στα decks oι djs John Bousoutis και Mike που θα επιλέξουν για εσάς τις μεγαλύτερες επιτυχίες.

«Keep calm and drink cocktails» στο «My Friend’s Cafe-Cocktail Bar»

Η συνήθεια που έγινε λατρεία… κάθε Παρασκευή «Keep calm and drink cocktails» στο «My Friend’s» στη Γαστούνη. Με ειδικές τιμές στα κοκτέιλ και ανανεωμένο κατάλογο ποιος μπορεί να αντισταθεί να μην περάσει για ένα ποτό; Και φυσικά μαζί σας στα decks θα είναι ο dj Paul για να σας παρασύρει με τη μουσική του σε μια μοναδική νύχτα…

Rock ‘n Roll στο «Retro-café»

Κάθε Παρασκευή οι καθιερωμένες Rock ‘n Roll βραδιές επέστρεψαν στο «Retro-café» στην Αμαλιάδα! Ένα είδος μουσικής που εξάγει δυνατά συναισθήματα και πολύ κέφι για χορό! Μετά τις 10, ποιος είναι έτοιμος για χορό;


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος