FOLLOW US: facebook twitter

Βασίλειος Κασσιανός: «Συγχαρητήρια στη Νίκη Τραγανού»

Ημερομηνία: 22-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”60925″ img_size=”full”][vc_column_text]Στην πρωταθλήτρια της Α1 κατηγορίας Α.Π.Ο. ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ τα θερμά και ολόψυχα συγχαρητήρια μας. Η ομάδα της καρδιάς μας σε έναν μαραθώνιο αγώνων πρωταθλήματος και μπαράζ, με μία μόνο ήττα, έγραψε την δική της ιστορία στο Ηλειακό ποδόσφαιρο. Μπράβο στους πρωταγωνιστές αυτής της κορυφαίας διάκρισης, τους παίκτες της ομάδας μας για την εκπληκτική πορεία σε όλο το πρωτάθλημα που οι εμφανίσεις αλλά και η εντυπωσιακή διαφορά στον πίνακα βαθμολογίας δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης.

Ειδικά στα μπαράζ όσο δεχόντουσαν πιέσεις από τους πολύ δυνατούς και αξιόλογους αντιπάλους τόσο έβγαζαν μέσα στο γήπεδο απίστευτη δύναμη, φοβερό ταλέντο και φιλότιμο, πολύ φιλότιμο. Δείξατε τον σπάνιο χαρακτήρα σας. Συγχαρητήρια στο άριστο τεχνικό τιμ της ομάδας.

Η διοίκηση της ομάδας μας με δύο λόγια, ‘Έγραψε Ιστορία.

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και ένα μεγάλο ευχαριστώ στη μεγάλη δύναμη του συλλόγου, τον απλό φίλαθλο, που στερήθηκε ίσως έναν καφέ του, το κρασάκι του ή στέρησε από το παιδί του κάποια ευρώ για να ενισχύσει την ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.

Κασσιανός Βασίλειος

Αναπληρωτής Δήμαρχος[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot