FOLLOW US: facebook twitter

Σπύρος Αντωνόπουλος: «Πιστεύαμε πολύ στην άνοδο»

Ημερομηνία: 22-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο τεχνικός της Νίκης μιλά για τον δεύτερο τελικό και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική

Ο Σπύρος Αντωνόπουλος συνέδεσε το όνομά του με άλλη μια άνοδο στη Γ΄ Εθνική. Πέρυσι ήταν ο Πανηλειακός, φέτος η Νίκη Τραγανού, με την οποία έχει πάρει επίσης Κύπελλο και Σούπερ Καπ! Ο επιτυχημένος προπονητής ανέλαβε τη Νίκη στις αρχές του χρόνου και την οδήγησε αήττητη στη Γ΄ Εθνική, με 14 νίκες και 4 ισοπαλίες, από τον πρώτο αγώνα του στον πάγκο της, στις 13 Ιανουαρίου στο Κουρτέσι  έως και το Σάββατο στη Ν.Μανολάδα. Ο 45χρονος προπονητής που έχει μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία, όπως επίσης η στιβαρή διοίκηση και οι εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές, μίλησε χθες στην «Πρωινή» για τον δεύτερο τελικό που έκρινε την άνοδο αλλά και γενικότερα την παρουσία της ομάδας φέτος στην Α1: «Ήταν ένα ματς που είχε τα χαρακτηριστικά του μπαράζ. Είχε δυνατές μονομαχίες και έντονα συναισθήματα τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στους πάγκους των δυο ομάδων. Μετά το πρώτο 15λεπτο το ματς μας ανήκει σε όλα τα επίπεδα και αυτό αποτυπώνεται από το τελικό σκορ και τις ευκαιρίες που είχαμε. Πριν το ματς μιλούσα για εμπιστοσύνη στους παίκτες και αυτοί απλά το επιβεβαίωσαν. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια με προβλήματα καθώς δεν είχαμε διαθέσιμους τους Μπράβο , Παρασκευόπουλο και Κασσιανό. Η πίστη και το πάθος υπερπήδησαν τα προβλήματα και όλα πήγαν καλά», ανέφερε αρχικά.

«Η διάρκεια έκανε τη διαφορά»

Στην ερώτησή μας αν το ρόστερ ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά φέτος στην Α1 Κατηγορία, ο Σπύρος Αντωνόπουλος απάντησε: «Τη διαφορά την έκανε η διάρκεια καθώς η ομάδα είχε μια καλή εικόνα σε όλο το πρωτάθλημα αλλά και στα μπαράζ. Το ρόστερ ήταν σχετικά μικρό αν σκεφτεί κανείς ότι φτάσαμε μέχρι τον ημιτελικό στο Κύπελλο».

Όσο για τη νέα σεζόν στη Γ΄ Εθνική, ο 45χρονος τεχνικός ξεκαθάρισε πως δεν έχει μιλήσει ακόμα για την επόμενη χρονιά με τη διοίκηση της Νίκης, αλλά πήρε θέση στο τι χρειάζεται η ομάδα για να εδραιωθεί στην κατηγορία: «Η Γ΄ Εθνική είναι μια άλλη κατηγορία με άλλη φυσιογνωμία και απαιτήσεις.  Χρειάζεται σωστό πλάνο και ρεαλισμό. Αν κυριαρχήσουν αυτά, τότε μπορεί να υπάρχει συνέχεια και σημαντική παρουσία».

Στο τέλος της συνομιλίας μας, ο Σπύρος Αντωνόπουλος απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του: «Συγχαρητήρια στους πραγματικούς πρωταγωνιστές δηλαδή στους ποδοσφαιριστές μας. Άντεξαν σε ένα δύσκολο και μακρύ αγώνα με απόλυτη επιτυχία.  Οι υπόλοιποι είμαστε… βοηθητικοί!».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος