FOLLOW US: facebook twitter

Αrt Of Speed: Στις 12 Νοεμβρίου η «1η Δεξιοτεχνία Πύργου»

Ημερομηνία: 26-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Art Of Speed διοργανώνει την «1η Δεξιοτεχνία Πύργου» την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 στο 1ο χλμ. της Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας, στο χώρο του κ. Τσούλου Αργύρη. Στον αγώνα δεξιοτεχνίας δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα επιβατικά αυτοκίνητα και φορτηγά (ωφέλιμου φορτίου μέχρι 1500Kg) αλλά και αγωνιστικά.

Οι κατηγορίες χωρίζονται σύμφωνα με το μεταξόνιό τους. Ο αγώνας αποτελείται από 2 σκέλη σε μια πολύ εντυπωσιακή και απαιτητική ασφάλτινη διαδρομή με στόχο τον καλύτερο συνολικό χρόνο και τους λιγότερους βαθμούς ποινής.

Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκινούν στις  30/10/2017 και ολοκληρώνονται στις 8/11/2017. Το κόστος συμμετοχής είναι συνολικά 70 ευρώ.
Πληροφορίες:  Κουφωλιάς Αθανάσιος, τηλ. 6947121714

Η Δεξιοτεχνία είναι ένας σχετικά οικονομικός αγώνας όπου σκοπό έχει την συμμετοχή οδηγών, λάτρεις της γρήγορης οδήγησης και σωστού χειρισμού του Ι.Χ., σε ρυθμούς αγώνα, ενώ επιτρέπονται βέβαια και τα αγωνιστικά αυτοκίνητα. Έτσι αναμένεται να συμμετέχουν αρκετοί νέοι οδηγοί που θέλουν να δοκιμάσουν τις δεξιότητές τους και το κυριότερο σε ασφαλές μέρος χωρίς το κίνδυνο του δρόμου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος