FOLLOW US: facebook twitter

Μπάσκετ: Έρχεται το 1ο GNN League

Ημερομηνία: 26-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μετά το γνωστό σε όλους τουρνουά μπάσκετ GNN, έρχεται και το 1ο GNN League  2017-2018. Σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινώσει οι διοργανωτές, το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 18 Νοέμβριου και θα ολοκληρωθεί στις αρχές Ιουνίου.

Θα πάρουν μέρος 12 ομάδες και θα υπάρχει ηλικιακό όριο. Δηλαδή κάθε ομάδα πρέπει να αποτελείται από τουλάχιστον δώδεκα (12) παίκτες ηλικίας από 32 ετών (1986) έως 65 ετών (1953) και μπορούν να έχουν και 2 παίκτες ηλικίας από 25 ετών (1993 ) έως 31 ετών (1987). Αθλητές με δελτία που συμμετέχουν σε πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΗ είναι και αυτοί δεκτοί .

Το πρωτάθλημα θα είναι ανεξάρτητο ερασιτεχνικό και όχι εργασιακό, δεν θα υπάρχει επαγγελματική ιδιότητα, εκτός εάν κάποιος φορέας θέλει να κατεβάσει την ομάδα του αρκεί να τηρεί το ηλικιακό όριο.

Οι αγωνιστικές του πρωταθλήματος θα διεξάγονται μόνο στο κλειστό του Πύργου, μόνο τα σαββατοκύριακα εκτός και υπάρχει κόλλημα από τις υποχρεώσεις των αθλητικών σωματείων. Σε αυτή την περίπτωση θα μεταφέρεται η αγωνιστική στο Καράτουλα. Κάθε σαββατοκύριακο θα διεξάγονται τρία παιχνίδια. Η κάθε αγωνιστική θα ολοκληρώνεται μέσα σε δύο  Σαββατοκύριακα. Οι ώρες που θα γίνονται τα παιχνίδια θα είναι απογευματινές τις οποίες θα ανακοινώνει η διοργάνωση 3-4 ημέρες πριν από κάθε αγωνιστική.
Συνεχίζονται οι δηλώσεις συμμετοχής

Οι συμμέτοχες για το 1ο GNN League έχουν ανοίξει από το περασμένο Σάββατο και μέχρι στιγμής 5 ομάδες έχουν δηλώσει συμμέτοχη. Το ταμπλό θα ολοκληρωθεί μόλις συμπληρωθεί και η 12η ομάδα. Μόλις ολοκληρωθούν οι ομάδες και ανακοινωθούν τα ρόστερ, θα ακολουθήσει η κλήρωση του πρωταθλήματος, παρουσία των αρχηγών των ομάδων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος