FOLLOW US: facebook twitter

Ατρόμητος Καβασίλων-Α.Ε. Πηνείας 1-2: Παρέμεινε στην Α1 η Πηνεία

Ημερομηνία: 14-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”56117″ img_size=”full”][vc_column_text]Η Α.Ε. Πηνείας νίκησε χθες 2-1 τον Ατρόμητο στα Καβάσιλα και παρέμεινε στην Α1 Κατηγορία, σε αντίθεση με τον Ατρόμητο που υποβιβάστηκε στην Α2. Η ομάδα του Ανδρέα Κορμπάκη ήθελε μόνο νίκη και την πήρε και μάλιστα με ανατροπή στο σκορ.

Οι γηπεδούχοι του Δημήτρη Φερέτου άνοιξαν τα σκορ στο 30’ με σουτ του  Π. Κορκού έξω από περιοχή . Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και έφτασαν στην ισοφάριση με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βλασσόπουλου στο 38. Στο 83’ η Πηνεία πέτυχε το «χρυσό» γκολ της παραμονής με μακρινό σουτ Δ. Λιακόπουλου. Στο 86΄ ο Ατρόμητος έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση όταν ο Γιάννης Παπαδόπουλος σούταρε και απέκρουσε ο Πολυζωγόπουλος, ο  Δημητρίου πήρε το ριμπάουντ και από το ύψος του πέναλτι σούταρε αλλά μπλόκαρε ο Πολυζωγόπουλος. Στο τέλος η Πηνεία θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο γκολ σε ευκαιρίες του Κουτσόπουλου και Παρασκευόπουλου.

Ατρόμητος: Κολίντζας, Παπαδημητρόπουλος, Μαράτος, Καραβέλας, Δημητρίου, Κορισσιάνος, Π. Κορκός (66΄ Αζιζάι), Ν. Φριτζήλας (59΄Γαλιάτσος), Παπαδόπουλος, Σιδηρόπουλος, Φωτόπουλος.

Α.Ε. Πηνείας: Πολυζωγόπουλος, Αργυρόπουλος, Φιούρης, Βλασσόπουλος, Κανδυλιώτης, Λιακόπουλος Δ., Λιακόπουλος Κ., Μπλούφας, Β. Παρασκευόπουλος, Χριστακόπουλος, Κουτσόπουλος.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot