FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: Θέλει να ξεκινήσει με το δεξί…

Ημερομηνία: 30-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αστέρας θέλει να ξεκινήσει νικηφόρα το πρωτάθλημα κόντρα στο Ληξούρι

Ο Αστέρας ξεκινά τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής με αντίπαλο τον Παλληξουριακό, την Κυριακή στις 4.μ.μ. στο δημοτικό στάδιο Αμαλιάδας.

Οι «βυσσινί» είναι το πρώτο φαβορί για να κατακτήσουν την κορυφή του ομίλου και θέλουν να το αποδείξουν και στο γήπεδο, αρχής γενομένης από αύριο. Ο τεχνικός Τίμος Καβακάς αναμένεται να έχει διαθέσιμους και τους νεοαποκτηθέντες Αλμπέρτ Ενγκουέμ, Σταύρο Σταθάκη και Θοδωρή Κουμπαρούλη, σε αντίθεση με τον Τάσο Παγώνη, ο οποίος κουβαλά τιμωρία δυο αγωνιστικών από το περσινό πρωτάθλημα, αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Δόξας Δράμας. Το αν βέβαια θα αγωνιστούν και πόσο, εξαρτάται αποκλειστικά από τον Τίμο Καβακά.

Κάλεσμα στον κόσμο

Η διοίκηση του Αστέρα καλεί τους φιλάθλους να δώσουν δυναμικό «παρών» την Κυριακή στο Στάδιο. «Το πρώτο ραντεβού της χρονιάς είναι την Κυριακή στις 4μ.μ. απέναντι στον Παλληξουριακό. Από το παιχνίδι αυτό δεν πρέπει να λείψει κανένας Αστερίτης. Στο νέο ξεκίνημα, σε αυτό το μοναδικό φετινό ταξίδι που υπόσχεται ο Αστέρας μας, η βοήθεια των φιλάθλων είναι απαραίτητη.

Πάμε όλοι μαζί να γεμίσουμε την εξέδρα, να αναβιώσουν στιγμές του παρελθόντος, να ξαναγίνει το γήπεδο της Αμαλιάδας η έδρα άλλων εποχών, να ξαναγίνει ο Αστέρας μεγάλος. Βήμα-βήμα, νίκη με νίκη, σκαλί με σκαλί, θα χτιστεί ένα μεγάλο όραμα, μια σπουδαία ομάδα», αναφέρεται στην ανακοίνωση του συλλόγου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος