FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Στη Σπάρτη για μάχη

Ημερομηνία: 30-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός έχει την πιο δύσκολη αποστολή στην πρεμιέρα των ηλειακών ομάδων της Γ΄ Εθνικής καθώς θα ταξιδέψει στη Σπάρτη για να αντιμετωπίσει μια από τις δυνατές ομάδες του 5ου Ομίλου, τον Αστέρα Βλαχιώτη του Μίκι Τσίρκοβιτς.

Οι ερυθρόλευκοι του Γιώργου Κούτση, όσο δύσκολο κι αν είναι το παιχνίδι, θα κυνηγήσουν τη νίκη διότι αυτό επιτάσσει η ιστορία του Πανηλειακού. Οι Πυργιώτες λοιπόν, πάνε για μάχη στη Σπάρτη και ευελπιστούν να επιστρέψουν με το τρίποντο, που θα αποτελέσει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στη Γ΄ Εθνική.

Στα αγωνιστικά, οι Γιάννης Σωτηρόπουλος και Τζουλιάν Σέχου υπέστησαν διάστρεμμα στην προπόνηση της Τρίτης και η συμμετοχή τους θα κριθεί στη σημερινή τελευταία προπόνηση. Οι υπόλοιποι παίκτες είναι απολύτως  στη διάθεση του Γιώργου Κούτση…

Από το Αγρίνιο ο τυχερός της κλήρωσης

Ο Πανηλειακός ανακοίνωσε χθες ότι ο υπερτυχερός της μεγάλης κλήρωσης που κερδίζει ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που έχουν δοθεί ποτέ πανελληνίως σε λαχειοφόρο αγορά, το ολοκαίνουριο Nissan Micra, είναι ο Θεοφάνης Κρικρής από το Αγρίνιο.

Ο κ. Κρικρής, επαγγελματίας οδηγός, που προμηθεύτηκε τον τυχερό λαχνό κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών του διακοπών στον Πύργο, βρέθηκε χθες στα γραφεία της ομάδας και ευχήθηκε στην ομάδα του Πανηλειακού καλή επιτυχία στο νέο πρωτάθλημα και πάντα νίκες!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος