FOLLOW US: facebook twitter

ΑΟ Απόλλων Ν. Φιγαλείας: Φιλική νίκη επί Ηρακλή Κυπαρισσίας

Ημερομηνία: 04-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”38011″ img_size=”full”][vc_column_text]Μια πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε το Σάββατο ο Απόλλων Νέας Φιγαλείας στο φιλικό αγώνα που έδωσε στο γήπεδο της Κυπαρισσίας απέναντι στον Ηρακλή Κυπαρισσίας. Η ομάδα της Νέας Φιγαλείας, πολύ καλύτερη σε σχέση με τον Ηρακλή ,εμφανίστηκε “δεμένη” παίζοντας με πάθος και δύναμη απέναντι στην ομάδα της Κυπαρισσίας, ομάδα Β’ Τοπικής κατηγορίας ΕΠΣ Μεσσηνίας.

Παίζοντας καλή μπάλα και στα δύο ημίχρονα ο Απόλλων κατάφερε να πετύχει 2 γκολ με τους Γιώργο Ρουμελιώτη και Σπύρο Κουρούβανη. Ακόμα υπήρξαν τουλάχιστον 3-4 καλές φάσεις προς το τέρμα οι οποίες όμως δεν κατέληξαν γκολ.

Η ομάδα “δένει” σύμφωνα με τον τεχνικό Άρη Ρουμελιώτη,ο οποίος έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας. Ωστόσο η δουλειά δεν σταματάει καθώς έχει ακόμα δρόμο μέχρι η ομάδα να δέσει ολοκληρωτικά.

Το ΔΣ του Α.Ο Απόλλων Νέας Φιγαλείας ευχαριστεί θερμά το αντίστοιχο ΔΣ του Ηρακλή για την άψογη φιλοξενία καθώς και την προσφορά νερών κατά τη διάρκεια του αγώνα.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot