FOLLOW US: facebook twitter

Basketleague/Κόροιβος: Κι επίσημα στα «μπλε» ο Σκουλίδας

Ημερομηνία: 04-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Κόροιβος θα συνεχίσει στο ίδιο μοντέλο με πέρυσι, έχοντας χαμηλό μπάτζετ και με τον Ντίνο Καλαμπάκο στον πάγκο του θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει στο έπακρο νεαρά παιδιά.

Το νέο μεγάλο στοίχημα ακούει στ’ όνομα… Διονύσης Σκουλίδας. Οι «μπλε» είχαν ζητήσει από την ΑΕΚ την παραχώρησή του με μορφή δανεισμού. Παρά το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων της Stoiximan.gr Basket League για την απόκτησή του, τόσο ο διεθνής φόργουορντ, όσο και η ομάδα όπου ανήκει κατέληξαν πως η καλύτερη λύση για την εξέλιξή του θα ναι να ντυθεί στα κυανόλευκα.

Ο ρόλος του δεν θα ναι συμπληρωματικός, αλλά πρωταγωνιστικός και με την ωριμότητα που έχει ήδη στο παιχνίδι του, αναμένεται να αλλάξει επίπεδο και να επιστρέψει πανέτοιμος στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ B.C. ως οργανισμός συνεχίζει να έχει ως προτεραιότητα το μέλλον της και μ’ αυτή την προοπτική σταθερά πορεύεται. Η ΑΕΚ B.C. ανακοινώνει, ότι συμφώνησε σήμερα (03/09) με τον Κόροιβο Β.C., προκειμένου για την παραχώρηση του Διονύση Σκουλίδα (20 χρ., 2μ.01) με τη μορφή δανεισμού. Η συνεργασία θα έχει διάρκεια ενός χρόνου. Aυτονόητο είναι, ότι η ΑΕΚ και οι προπονητές της θα παρακολουθούν την πρόοδο του διεθνούς γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος αποτελεί μέλος της οικογένειας της «Ένωσης».

Νέος προμηθευτής ένδυσης η Athlos

Η ΚΑΕ Κόροιβος ανακοινώνει πως ο νέος επίσημος προμηθευτής ένδυσης της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2017-18 είναι η εταιρία Athlos Sport.

Εγκαινιάζουμε τη συνεργασία με μία ελληνική εταιρία, με πολύ καλά «δείγμα γραφής» στο χώρο της αθλητικής ένδυσης, κι ευχόμαστε αυτή να στεφθεί από αγωνιστικές επιτυχίες για τον Κόροιβο!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος