FOLLOW US: facebook twitter

Ακαδημία Αθλητικού Χορού «Dance LifeSteps» – Μαρία Πολίτη: Θέα από το Βάθρο των Χρυσών

Ημερομηνία: 02-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Κοινωνία, Νέα
Οι μαθήτριες της «Dance Lifesteps» με την Δέσποινα Λαγουδάκη από το SYTYCD.

 

Συχνά ακούμε τη φράση «κάνε το πάθος σου επάγγελμα και δεν θα χρειαστεί να δουλέψεις ποτέ». Τρανό παράδειγμα πάθους για το χορό, έντονης αφοσίωσης στην τέχνη και, φυσικά τεράστια τύχη για την πόλη μας να παραχωρούνται τέτοιου είδους υπηρεσίες, αποτελεί η εξαιρετική χοροδιδάσκαλος, κα Μαρία Πολίτη, πρόεδρος της Ακαδημίας Αθλητικού Χορού «Dance LifeSteps».

Οι μαθητές της «Dance Lifesteps» με τον καταξιωμένο χοροδιδάσκαλο, διεθνή κριτή και διευθυντή αγώνων της παγκόσμιας χοροαθλητικής ομοσπονδίας WDSF. κ. Ιορδάνη Παυλίδη.

 

Τον βασικότερο στόχο της αποτελούσε πάντα η προώθηση της Τέχνης του Χορού και σαφώς το πετυχαίνει με τον καλύτερο τρόπο, καθώς «μάς χορεύει» στον ιδανικότερο και πιο σωστό ρυθμό της πόλης! Η κα Πολίτη υποκινούμενη πάντα από την αγάπη για το χορευτικό έργο της, έχει καταφέρει τιτάνια επιτεύγματα στον εν λόγω τομέα. Συγκεκριμένα, κατάφερε στην πόλη μας, οποιοσδήποτε θελήσει και αγαπάει το χορό, να έχει πρόσβαση σε μία άρτια ολοκληρωμένη και οργανωμένη Ακαδημία Αθλητικού Χορού. Δούλεψε σκληρά, ώστε τα μέλη της να μπορούν να εξεταστούν για την απόκτηση ερασιτεχνικών και επαγγελματικών διπλωμάτων χορού, χωρίς καμία μετακίνηση σε μεγαλύτερη πόλη αλλά παραμένοντας στον Πύργο. Σαφώς, αποτελεί το μοναδικό πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο χορού της πόλης και επίτιμο μέλος της Εθνικής Χοροαθλητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος. Κάτι που συνεπάγεται με την πρωτοπορία και πρωτοτυπία της «Dance LifeSteps».

Η Μαρία Πολίτη με τον χορογράφο – δάσκαλο χορού latin – ballroom, Oleksandr Bakharyev.

 

Επίσης, εδώ και αρκετό καιρό είναι γνωστές οι αμέτρητες κατακτήσεις χάλκινων, αργυρών και πάρα πολλών χρυσών μεταλλίων των μελών της Ακαδημίας! Επιτυχίες πρωτόγνωρες και μετά από αλλεπάλληλες ώρες προβών, καθώς μοναδική προπονήτρια της Ακαδημίας είναι η Μ. Πολίτη, συντονίζοντας με την ορθή καθοδήγηση και τεχνική κατάρτιση τα παιδιά της εκ του χορού! Ωστόσο, το σημαντικότερο των επιτευγμάτων είναι η καθιέρωση της κας Πολίτη ως Κριτής σε Χοροαθλητικούς Αγώνες της ΕΧΟΕ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Μέσα από επιτυχείς εξετάσεις κριτών της Ομοσπονδίας αποτελεί την πρώτη και μοναδική κριτή αγώνων χορού στον Πύργο!

Χορεύοντας με τον Δ. Αναστασόπουλο (Mr Dem).

 

Τέλος, με κινήσεις προσεγμένες και δουλεμένες στην παραμικρή λεπτομέρεια – όπως η τέχνη της κας Πολίτη απαιτεί- με κατάρτιση τεχνικής, αλλά και με φαντασία, με επιμονή και υπομονή, με αφοσίωση, καρτερικότητα και πείσμα για να «βγει στα φώτα της όποιας σκηνής» το πιο όμορφο αποτέλεσμα των χοροαθλητών απαιτείται…. Αγάπη! Η ανυπέρβλητη αγάπη για τον Χορό, μόνο, μπορεί να ανεβάσει στη θέση των Χρυσών και σίγουρα η κα Μ. Πολίτη ξέρει τον σωστό τρόπο ώστε να διατηρηθεί αυτή η θέση! Η θέα από εκεί σίγουρα είναι μοναδική και αρμόζουσα μόνο σε ανθρώπους με υψηλά standards!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot