FOLLOW US: facebook twitter

Συντονιστική συνάντηση για το «Let’sDoItGreece»

Ημερομηνία: 02-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα
Στιγμιότυπο από την συντονιστική συνάντηση, εθελοντών, συλλόγων, φορέων και πολιτών για την δράση Let’s Do It Greece 2018, που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα.

 

Στις 26 Μαρτίου, με την συμμετοχή φορέων από όλους τους Δήμους της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε συντονιστική συνάντηση της πανελλήνιας εθελοντικής εκστρατείας «Let’sDoItGreece».

Στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, φορείς εθελοντών μεμονωμένα ή συλλογικά, παρουσίασαν ενέργειες οργάνωσης και προετοιμασίας δράσεων, που θα υλοποιηθούν την Κυριακή 29 Απριλίου 2019 σε όλη την χώρα.

Τον Δήμο Πύργου εκπροσώπησε ομάδα εργασίας, με επικεφαλής την αντιδήμαρχο Πρόνοιας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης κα Ανδριάννα Αγγελακοπούλου. Παρουσίασε προτάσεις, που ο Δήμος Πύργου μελετάει, με στόχο την κινητοποίηση των εθελοντών της τοπικής κοινωνίας. Η συμβολή του Δήμου αποσκοπεί στην ουσιαστική επιτυχία και καλή εφαρμογή των πρακτικών εθελοντισμού.

Περισσότερες πληροφορίες, μπορούν όσοι επιθυμούν να αντλήσουν από την επίσημη ιστοσελίδα της δράσης http://www.letsdoitgreece.org .


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος