FOLLOW US: facebook twitter

Αγνοείται το γκολ και η νίκη

Ημερομηνία: 06-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

stathatos-asteras

Αστέρας-Ερμιονίδα  0-0

Δεν δόθηκε πέναλτι στον Αστέρα στο 88΄

Του Κώστα Πλιάγκου

Ο Αστέρας αναδείχτηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα, χθες με την Ερμιονίδα, στο δημοτικό στάδιο Αμαλιάδας, παρουσία 300 περίπου θεατών. Οι «βυσσινί», με τον ένα βαθμό που πήραν, βρίσκονται πλέον τρεις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, αφού κέρδισαν τόσο ο Παναργειακός όσο και το Λουτράκι! Το παιχνίδι ήταν κακό στο α΄ ημίχρονο χωρίς μεγάλες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Στο 5ο λεπτό ο Μπράβος έβγαλε τη σέντρα, δημιουργήθηκε ασυνεννοησία μεταξύ αμυντικών και τερματοφύλακα της Ερμιονίδας, ο Μπαρμπαρούσης προσπάθησε να την εκμεταλλευτεί, αλλά το σουτ που επιχείρησε εκτός ισορροπίας, πέρασε ψηλά πάνω από τα δοκάρια. Με τη λήξη σχεδόν του ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν για πρώτη φορά στην περιοχή του Αστέρα, όταν ο Αποστολίδης σέντραρε από αριστερά, ο Κιοσές έκανε το πλασέ στην κίνηση, αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Τσάμη.

Φωνές για πέναλτι στο 88΄

Στο β΄ μέρος, ο Αστέρας έπαιξε στο μισό γήπεδο την Ερμιονίδα αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει ενώ φωνάζει και για πέναλτι στο 88΄.  Καταρχάς στο 54΄ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Παρασκευόπουλος έβγαλε συρτή μπαλιά από δεξιά, προκλήθηκε σύγχυση στη μικρή περιοχή με πολλούς παίκτες των δύο ομάδων και τελικά ο γκολκίπερ της Ερμιονίδας έδιωξε με τα πόδια. Στο 77΄ ο Αντωνόπουλος σέντραρε από δεξιά και ο Παπουτσής από το ύψος του πέναλτι σούταρε λίγο άουτ. Ώσπου στο 88΄ έγινε η φάση που σημάδεψε τον αγώνα. Ο Μπουτσικάκης έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, η μπάλα πέρασε πάνω από τον Κανταρτζή στο κέντρο της άμυνας, ο Αντωνόπουλος μπήκε στην πορεία της και ανατράπηκε από το στόπερ της Ερμιονίδας, αλλά ο διαιτητής Κακριδής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες των Αμαλιαδιτών, που οδήγησαν σε δίλεπτη διακοπή του αγώνα.

Αστέρας: Τσάμης, Μπουτσικάκης, Μπουζούρας, Κασάπης, Αρβανίτης, Γκατιάγκα, Μπαρμπαρούσης, Μπράβος, Παπουτσής (78′ Οντβόνγκ), Παρασκευόπουλος (70′ Σταθάτος), Αντωνόπουλος.

Ερμιονίδα: Πονηρός, Παναγιώτου, Σαμαράς, Τζιέρης, Κανταρτζής, Κιοσές, Παλαιοπάνος, Παπαϊωάννου, Τσόφλιος (84′ Σαλταπίδας), Αποστολίδης (91′ Καραλής), Τριμπόνιας.

 

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος