FOLLOW US: facebook twitter

Έκθεση Ηλείων εικαστικών “ΗΛΕΙΑΚΑ”: Εγκαινιάζεται αύριο στην Αθήνα από τον Σύνδεσμο των εν Αθήναις Πυργίων

Ημερομηνία: 02-10-2017 | Συντάκτης:

Γιάννης Αδαμάκος

 

Συμμετέχουν με έργα του διακεκριμένοι εικαστικοί μεταξύ άλλων ο Γιάννης Αδαμάκος, η Αγγέλικα Κοροβέση και ο Δανιήλ Παναγόπουλος

Ο Σύνδεσμος των εν Αθήναις Πυργίων, στο πλαίσιο των πολιτιστικών του εκδηλώσεων οργανώνει την ομαδική εικαστική έκθεση συγχρόνων Ηλείων καλλιτεχνών “ΗΛΕΙΑΚΑ”, παρουσιάζοντας 19 συγχρόνους Ηλείους εικαστικούς των οποίων το έργο έχει αναγνωριστεί εντός και εκτός Ελλάδος.

Αγγέλικα Κοροβέση

 

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν αύριο Τρίτη 3 Οκτωβρίου και ώρα 8 το βράδυ στον Ελληνογαλλικό Σύνδεσμο, Πλ. Φιλικής Εταιρείας/Κολωνακίου 2 (4ος όροφος), όπου αναμένεται να παρευρεθούν πολλοί εκ των Ηλείων εικαστικών που συμμετέχουν με έργα τους αλλά και πολλοί φιλότεχνοι Πυργιώτες που θα ταξιδέψουν από τον νομό στην Αθήνα γι αυτό το σκοπό. Την επιμέλεια της έκθεσης έχει η Ίρις Κρητικού. Τη διοργάνωση της έκθεσης κάνει η KourdGallery.

Εβίτα Κανέλλου

 

Όπως τονίζει η πρόεδρος του Συνδέσμου των εν Αθήναις Πυργιών κ. Εβίτα Κανέλλου «Ο σκοπός μας είναι να ενημερώνεται το ευρύτερο κοινόπως η πατρίδα μας, η Ηλεία,συνεχίζει την πολιτιστική κληρονομιά που παρέλαβε και με ευθύνη κουβαλάει.Αυτή την κληρονομιά οφείλουμε να την διατηρούμε ανέπαφη και να συνεχίζουμε να δημιουργούμε πολιτισμό ασταμάτητα, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μας.

Απόστολος Λάβδας

 

Η προσπάθεια του Συνδέσμου των εν Αθήναις Πυργίων θα συνεχιστεί με σκοπό να αναδείξει την πνευματική ζωή της Ηλείας και τους ανθρώπους της, οι οποίοι δεν έχουν σταματήσει να παράγουν Τέχνη, Θέατρο, Ποίηση, Λογοτεχνία, Φιλοσοφία.

Δημοσθένης Δαββέτας

 

Στην έκθεση συμμετέχουν οι εικαστικοί καλλιτέχνες:

Γιάννης Αδαμάκος, Ανδρέας Γαβριλιάδης, Δημοσθένης Δαββέτας, Θανάσης Εξαρχόπουλος, Πάνος Εξαρχόπουλος, Εβίτα Κανέλλου, Νίκος Κασκούρας, Αγγέλικα Κοροβέση, Δημήτρης Κοροβέσης, Κατερίνα Κυπριώτη, Πένυ Κωνσταντίνου, Απόστολος Λάβδας, Δανιήλ Παναγόπουλος, Χάρης Παπαδημητρακόπουλος, Σοφία Πετροπούλου, Δημήτρης Σιδηροκαστρίτης, Τάκης Σινόπουλος, Όλγα Στεφάτου, Αριστείδης Χρυσανθόπουλος.

Στο πλαίσιο της έκθεσης το προσεχές Σάββατο 7 Οκτωβρίου η πρόεδρος του Συλλόγου των Εν Αθήναις Πυργίων και το Δ.Σ και παρευρισκόμενοι καλλιτέχνες, θα υποδεχθούν το κοινό με καφέ, αναψυκτικό και ένα ποτήρι κρασί για φιλική κουβέντα.

Νίκος Κασκούρας

 

Χορηγοί της έκθεσης Δημοτικη Επιχείρηση Πύργου Α.Ε ΟΤΑ και Κτήμα Μερκούρη.

Διάρκεια έκθεσης: 3 – 7 Οκτωβρίου 2017

Ωράριο λειτουργίας: Τετάρτη & Σάββατο: 11:00-16:00

Πέμπτη-Παρασκευή: 11:00-14:00 & 17:30-20:30

 Πάνος Εξαρχόπουλος

 

Επικοινωνία: Εβίτα Κανέλλου, 697 22 64 874, evita.kanellou@yahoo.com

Πέλλη Κουκουμέλη, 693 76 40 480, pellik64@gmail.com

Βένια Τσιλιμίγκρα, 690 62 76 455


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot