FOLLOW US: facebook twitter

«Άλωσε» τη Ν.Μανολάδα

Ημερομηνία: 16-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

xenofon

Δόξα Ν.Μανολάδας-Ξενοφών Κρεστένων  0-1

Ο Ξενοφών νίκησε τη Δόξα με σκόρερ ξανά  τον Αναμουρλίδη

Ο Ξενοφών έστειλε μήνυμα πως θα διεκδικήσει μέχρι τέλους τη 2η θέση που δίνει βαθμολογικό πλεονέκτημα αλλά και έδρας στα ημιτελικά των πλέι-οφ, με τη νίκη του 1-0 μέσα στην έδρα της Δόξας. Το νικητήριο γκολ πέτυχε στο 79΄ ο Κυριάκος Αναμουρλίδης, ο οποίος στα τελευταία ματς είναι ο καλύτερος παίκτης του Ξενοφώντα και σκοράρει συνεχώς. Ο νεαρός μέσος πέτυχε το γκολ με πλασέ μετά από μπαλιά του Δημήτρη  Μπάρκα.

Στο α΄ ημίχρονο, η ομάδα του Ντίνου Παναγιωτακόπουλου απείλησε με ένα σουτ του Μυλωνά που απέκρουσε ο Κανελλόπουλος ενώ στο 40΄ η κεφαλιά του Πάρη Κωνσταντόπουλου έφυγε λίγο άουτ. Στο β΄ μέρος ο Μπάρκας απέτυχε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση στο 65΄ αλλά στο 79΄ όπως προείπαμε έδωσε την ασίστ στον σκόρερ Αναμουρλίδη. Η Δόξα, που δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 85΄ με τον Σάββα Αντωνόπουλο να μην μπορεί να νικήσει από κοντά τον Κουτρουμπή.

Δόξα: Κανελλόπουλος, Μπάμιατζης, Σιούλας, Κολτσίδας, Σοφιανόπουλος(46΄ Κ. Π. Δημητρόπουλος), Κ.Στ. Δημητρόπουλος, Αυγερινός, Καταβάτης, Παρασκευόπουλος(52΄ Αντωνόπουλος), Καζαντζής, Μηλαδόπουλος.

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Μυλωνάς, Πλατανίτης, Τσάμπρας, Παναγόπουλος, Αναμουρλίδης, Δημάκης , Ζούλης(75΄Δαβουρλής), Μπακατσέλος (75΄Ζαπάντης), Μπάρκας, Κωνσταντόπουλος(85΄ Αλεξόπουλος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot