FOLLOW US: facebook twitter

Δίκαιη μοιρασιά…

Ημερομηνία: 16-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Θύελλα Πύργου-Αλφειός Επιταλίου 0-0

Θύελλα και Αλφειός έμειναν χωρίς τέρματα, χθες στο γήπεδο της Σπιάντζας, με το αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο, με βάση την εικόνα του αγώνα. Στο πρώτο 20λεπτο ο Αλφειός ήταν καλύτερος κι έφτασε κοντά στο γκολ στο 16΄. Ο Μάζης σέντραρε από αριστερά και η κεφαλιά του Τσιμάνη από το ύψος του πέναλτι πέρασε ελάχιστα άουτ. Η Θύελλα από το 20΄ και μετά, είχε την εδαφική υπεροχή και μέσα σε δύο λεπτά δημιούργησε ισάριθμες ευκαιρίες. Στο 27΄ ο Θεοδωρόπουλος σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και ο Μπίζος έδιωξε σε κόρνερ. Και στο 29΄ ένα δυνατό σουτ του Γιούρτα έξω από την περιοχή με ανοιχτό πεδίο μπροστά του, έπεσε στην αριστερή του γωνία ο Μπίζος και απέκρουσε σε κόρνερ.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 48΄ ο Αλφειός σκόραρε με κεφαλιά του Πρίφτη από εκτέλεση φάουλ του Νικολόπουλου, αλλά ο βοηθός διαιτητή υπέδειξε οφσάιντ, σε μια πολύ δύσκολη φάση, για την οποία οι πράσινοι διαμαρτυρήθηκαν. Στο 52΄ ο Γιούρτας είχε δυνατό σουτ το οποίο απέκρουσε με γροθιές ο Μπίζος και ακολούθησαν δύο χαμένα τετ-α-τετ, ένα από κάθε ομάδα. Στο 63΄ με τον Μάζη (απέκρουσε ο Βυθούλκας) και στο 76΄ με τον Θεοδωρόπουλο (έδιωξε ο Μπίζος).

Θύελλα: Βυθούλκας, Δημητρουλόπουλος, Καρανάσης, Κατελούζος, Βασιλακόπουλος, Τζουβάνης, Διαμαντάκος, Νεοφώτιστος, Γιούρτας (77΄ Λούσκος), Παργινός (64΄ Παπαδάτος), Θεοδωρόπουλος (85΄ Τριγάζης).

Αλφειός: Μπίζος, Πρίφτης, Σεμπέκος, Μανέτας (46΄ Κακαλής), Μερτζάνης, Παναγόπουλος, Μάζης, Τεκερλέκης (90΄ Ζουμπάκης), Τσιμάνης (78΄ Δασκαλάκης), Νικολόπουλος, Πεσκελίδης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος