FOLLOW US: facebook twitter

Όχι άλλες υποσχέσεις!

Ημερομηνία: 13-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”28924″ img_size=”full”][vc_column_text]Στη θέση του στην Ανδραβίδα έπρεπε να βρίσκεται από την Τρίτη 11 Ιουλίου το ελικόπτερο Ericsson παρά την δέσμευση του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος που είχε δηλώσει ότι θα έμενε στην Κρήτη για λίγο καιρό προκειμένου να καλυφθεί η περιοχή μέχρι να λήξουν άλλα διαδικαστικά θέματα πυρόσβεσης. Έτσι ο αγιασμός για την εγκατάσταση των Canadair στην 117 Π.Μ έγινε χωρίς το σύγχρονο ελικόπτερο πυρόσβεσης και με νέες πληροφορίες ότι θα αφιχθεί τέλος της εβδομάδας.

Βεβαίως ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας έδειξε την ενόχλησή του και καλά έκανε και δήλωσε ότι αν μέσα στην προθεσμία που δόθηκε δεν έρθει θα υπάρξει έντονη διαμαρτυρία. Το θέμα είναι να μην ξεσπάσει καμιά μεγάλη φωτιά- δεν θέλουμε να γίνουμε μάντεις κακών- και βρεθούμε τελευταία στιγμή χωρίς ενίσχυση πυρόσβεσης από αέρος, γιατί τότε θα είναι αργά.

Φέτος που είναι και η μαύρη επέτειος των 10 χρόνων από τις φονικές πυρκαγιές που αφάνισαν την Ηλεία και οι θύμησες ζωντανεύουν ξανά, έχουμε έναν λόγο παραπάνω να μπορούμε να νοιώθουμε ασφαλείς και να μην περιοριζόμαστε σε υποσχέσεις.

Οι φορείς θα πρέπει να κινητοποιηθούν άμεσα γιατί ο καιρός περνάει![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot