FOLLOW US: facebook twitter

Όλα έτοιμα για το γιορτινό Πασχαλινό τραπέζι…: Σφύζει από ζωή η τοπική αγορά με καλές τιμές και άριστα προϊόντα

Ημερομηνία: 05-04-2018 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”56863″ img_size=”full”][vc_column_text]Με καλύτερες προδιαγραφές από πέρυσι φαίνεται ότι ξεκίνησε το φετινό Πάσχα για τις επιχειρήσεις του Πύργου, σε ότι αφορά το Πασχαλινό τραπέζι. Οι ετεροδημότες έχουν δώσει πνοή στην τοπική αγορά, ενώ τα περισσότερα καταστήματα έχουν ρίξει κι άλλο τις τιμές τους, ώστε να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα και τα πορτοφόλια. Το αρνί έχει, όπως και κάθε Πάσχα την τιμητική του, τα κρεοπωλεία δέχονται ήδη τις παραγγελίες από τους καταναλωτές, πολλοί δε έχουν ήδη προμηθευτεί τα απαραίτητα,  με τους νηστίσιμους ψαρομεζέδες να ακολουθούν σε απόσταση αναπνοής, αφού η Σαρακοστή κρατάει μέχρι και το Σάββατο.  Οι τιμές στο αρνί είναι στα ίδια επίπεδα με πέρυσι για τα ελληνικά αμνοερίφια που προτιμά ο κόσμος, όπως και στα άλλα κρέατα και ειδη κρεατικών για την μαγειρίτσα, το κοκορέτσι, το κοντοσούβλι κλπ. Βεβαίως στην ημερήσια διάταξη και τα γαλακτοκομικά προϊοντα, τα γλυκά όπως τσουρέκια, λαμπροκούλουρα, κουραμπιέδες και τούρτες, σκέτα αριστουργήματα στα ζαχαροπλαστεία και από ποιότητα υλικών και γεύση αλλά και από εμφάνιση. Στην τοπική αγορά το αδιαχώρητο, κόσμος στους δρόμους, στα μαγαζιά, στα καφέ, μέσα στην ανοιξιάτικη και γιορτινή ατμόσφαιρα του Πύργου, φαίνεται πως επιχειρηματίες και καταναλωτικό κοινό είναι ευχαριστημένοι…

«Κρεοπωλείο Μαλλιόπουλος» – Παναγιώτης Μαλλιόπουλος

Η κίνηση μέρα με τη μέρα μεγαλώνει. Το κατάστημά μας έχει επάρκεια προϊόντων, με τιμές 1 ευρώ φθηνότερα από πέρυσι και με το αρνί να ξεκινάει από το 5,99 ευρώ. Μιλάμε φυσικά για κρέατα και αμνοερίφια της περιοχής. Σας ευχόμαστε καλό Πάσχα, με υγεία!!

«Καλομοίρης Ηλ.βι.γαλ» – Kαλομοίρη

Περιμένουμε το Μεγάλο Σάββατο να κορυφωθεί η κίνηση, η οποία μέχρι στιγμής είναι φυσιολογική. Ευχόμαστε σε όλους υγεία, αγάπη και ησυχία!

«Ιχθυοπωλείο Φιντριλής»

Για Μεγάλη Εβδομάδα η κίνηση είναι αυξημένη στα νηστίσιμα (γαρίδες, θράψαλα, χταπόδι, σουπιές). Υπάρχει κινητικότητα, όμως περιμένουμε να έρθει κι άλλος κόσμος για τις γιορτές του Πάσχα.

«Τοπιντζής κατεψυγμένα» – Γιάννης Τοπιντζής

Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι από την κίνηση των ημερών και διαθέτουμε μια πολύ μεγάλη ποικιλία προϊόντων που καλύπτουν επαρκώς και τις μέρες της νηστείας και ένα μεγάλο κομμάτι του πασχαλινού μενού. Καλές γιορτές να έχουμε όλοι και ένα όμορφο οικογενειακό Πάσχα!

«Τυροκομικά Μανδαράκης» – Γιώργος Μανδαράκης

Η κίνηση είναι αρκετά ικανοποιητική για μας που καλύπτουμε ένα κομμάτι του πασχαλινού τραπεζιού. Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία τυροκομικών και αλλαντικών, όσπρια, ελαιόλαδο, αλλά αυτές τις μέρες απαραίτητο είναι η κάθε νοικοκυρά να προμηθευτεί βούτυρο πρόβειο, γνήσιο, παραδοσιακό, με αυθεντικό άρωμα.. Γιατί πώς να το κάνουμε, το κουλουράκι θέλει το καλό βουτυράκι, το ίδιο και τα γλυκά σας. Από Μεγάλη Τετάρτη, το ΤΖΑΤΖΙΚΙ ΤΟΥ ΚΙΤΣΟΥ είναι έτοιμο και στην θέση του, σας περιμένει με μια μοναδική σπιτική συνταγή, από στραγγιστό γιαούρτι 100% ελληνικό. Σας ευχόμαστε καλές γιορτές, με υγεία και δύναμη!

«Pit’s Fitili» – Πάνος & Βασίλης Παπαδόπουλος

Η κίνηση έχει ανέβει κατακόρυφα αυτές τις μέρες. Οι ετεροδημότες βέβαια βοηθούν πολύ σε αυτό. Αναμένουμε την κορύφωση στο τέλος της εβδομάδας. Οι μέρες του Πάσχα είναι σίγουρα μια καλή ανάσα για τις επιχειρήσεις του Πύργου. H ομάδα του «Pit’s Fitili» εύχεται σε όλους καλές γιορτές!

«De Facto» – Μαρία Ράλλη

Ξεκινήσαμε από χθες μεγάλη ποικιλία σε νηστίσιμα. Ο περισσότερος κόσμος νηστεύει και η κίνηση είναι γενικά σε πολύ καλά επίπεδα. Φυσικά περιμένουμε και τους ετεροδημότες που θα δώσουν άλλη πνοή στην αγορά. Το κατάστημά μας είναι ανοιχτό 24 ώρες τη μέρα και έτοιμο να εξυπηρετήσει τον πιο απαιτητικό πελάτη. Καλό Πάσχα, καλή Ανάσταση και υγεία σε όλους!

Patiserrie Smarnakis – Σμαρνάκης

Η κίνηση τις γιορτινές αυτές μέρες είναι αρκετά αυξημένη κυρίως στα νηστήσιμα, στα ιδιαίτερα αυγά από πάστα ζάχαρης που φτιάχνουμε, σε τσουρέκια και κουλούρια και περιμένουμε να κορυφωθεί από τη Μεγάλη Παρασκευή και μετά, που θα αρχίσει να υπάρχει κατανάλωση και στα κλασικά γλυκά μας. Ευχόμαστε σε όλους καλό Πάσχα με τις οικογένειές τους να περάσουν όμορφα!

«Γευσιγνωσία» – Διονυσία Μυλωνά

Ήδη μπήκαμε στη Μεγάλη Εβδομάδα και οι πασχαλιάτικες αγορές έχουν ξεκινήσει, από την περασμένη εβδομάδα που δόθηκε το δώρο. Οι νονοί έχουν αποφασίσει τι δώρα θα πάρουν στα βαφτιστήρια τους. Το κατάστημά μας είναι έτοιμο να τους εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το Μ. Σάββατο θα κορυφωθούν οι αγορές. Ευχόμαστε σε όλους καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!

«Patsios Patisserie» – Μαρία Πάτσιου

Οι πωλήσεις έχουν αυξηθεί λόγω των ημερών. Εμείς, προσφέροντας κορυφαία ποιότητα γλυκισμάτων, είμαστε έτοιμοι να εξυπηρετήσουμε όλα τα γούστα. Καλές γιορτές!!!

«Ηashtag café» – Τάσος Σπηλιόπουλος

Η κίνηση είναι σταθερή. Είναι βέβαια ένας κλάδος που πάντα θα έχει δουλειά, γιατί ο κόσμος έστω και από το υστέρημά του θα διαθέσει για τον καφέ του. Εμείς προσπαθούμε με σταθερή ποιότητα και σεβασμό να εξυπηρετούμε τον κόσμο. Καλές γιορτές και υγεία σε όλο τον κόσμο!

«DUOMO bites & spirits» – Γιάννης Γιαννακόπουλος

Η κίνηση είναι αρκετά αυξημένη λόγω της επιστροφής των ετεροδημοτών, αλλά και γιορτινών ημερών γενικά. Εμείς προσφέρουμε νηστίσιμα πιάτα για όλα τα γούστα. Καλό Πάσχα με υγεία και αγάπη!

«Café Allegro» – Νίκος Αντωνόπουλος

Η κίνηση έχει τονωθεί, ο κόσμος έχει περισσότερη διάθεση να βγει. Το μαγαζί είναι έτοιμο να εξυπηρετήσει τους πελάτες του προσφέροντας άριστες ποικιλίες καφέ. Καλές γιορτές σε όλους.[/vc_column_text][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1522863810216-abbf6e60-4261-2″ include=”57007,57008,57009,57010,57011″][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot