FOLLOW US: facebook twitter

«Ψειρίζουν πάλι τη μαϊμού»…

Ημερομηνία: 06-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”38192″ img_size=”full”][vc_column_text]Κακά μαντάτα να το πω, άρχισαν τα όργανα να το πω, πάντως το πρώτο ραντεβού της ελληνικής αντιπροσωπείας με τους εκπροσώπους των θεσμών, μετά τη β’ αξιολόγηση, δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς.

Χωρίς εμπλοκή λέει αλλά και χωρίς απόφαση για την εκταμίευση της υποδόσης των 800 εκατ. που ήταν το ζητούμενο. Και ας διαπίστωσαν ότι η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα βελτιώνεται και ότι η επίτευξη του στόχου για πρωτογενές πλεόνασμα 1,75% είναι εφικτή.

Όμως η ελληνική πλευρά δεν προχώρησε- ως όφειλε- στην αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών του δημοσίου προς τους ιδιώτες. Κι αν είναι μόνο αυτό, ας το πάρει το ποτάμι. Έγινε παρεξήγηση και εξήγηση θα δοθεί, αφού θα στείλουμε οσονούπω πρόσθετα στοιχεία και το πρόβλημα θα θεωρείται λήξαν.

Παρ’ όλα αυτά εμένα με ζώσανε τα φίδια. Γιατί οι δανειστές εξέφρασαν και τον «προβληματισμό» τους για την καθυστέρηση στην αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων. Είναι και κείνο το εργασιακό νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή που έχει μπει στο «μικροσκόπιο» μήπως και υπάρχουν παρεκκλίσεις από τις μνημονιακές δεσμεύσεις. Άσε κείνα τα «κόκκινα» δάνεια που δεν λένε να πάρουν την κατιούσα. Ιδέα μου είναι η μαζεύονται πολλά;

Δεν ξέρω τι λέτε και εσείς αλλά έχω την εντύπωση ότι οι θεσμοί «ψειρίζουν πάλι τη μαϊμού»…[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot