FOLLOW US: facebook twitter

Χριστούγεννα στον Κάμπο της Ηλείας

Ημερομηνία: 19-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα, Οικονομία

agios-vasilhs-lefkos

Οι καταστηματάρχες καλούν τον κόσμο να στηρίξει την τοπική αγορά

Τα καταστήματα και οι εμπορικοί δρόμοι στις πόλεις του κάμπου της Ηλείας  έχουν στολιστεί ήδη με πολύχρωμα φωτάκια και περιμένουν τους καταναλωτές να επωφεληθούν από το εορταστικό ωράριο για να κάνουν τις Χριστουγεννιάτικες αγορές τους, με τους καταστηματάρχες να ελπίζουν ότι η εμπορική κίνηση θα αρχίσει να αυξάνεται, μόλις γίνει και η καταβολή του Δώρου Χριστουγέννων σε όσους το δικαιούνται.

Με την κίνηση στην αγορά να είναι αυξημένη από την αρχή της εβδομάδας και έχοντας απομείνει μόλις λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα ,οι καταναλωτές ξεκίνησαν τις αγορές τους για τις γιορτές . Καταστηματάρχες του Κάμπου δίνουν τις ευχές τους μέσω της πρωινής στους Ηλείους και καλούν τον κόσμο να επισκεφθεί τα μαγαζιά του και να ενισχύσει την τοπική αγορά

Έχοντας  διπλή  ιδιότητα ως  έμπορος, αλλά και ως πρόεδρος του εμπορικού Συλλόγου Βάρδας θα ήθελα να ενημερώσω  το αγοραστικό  κοινό ότι για τις μέρες των γιορτών, η αγορά της Βάρδας δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις αγορές άλλων πόλεων.

Τα εμπορικά καταστήματα της πόλης μας, με μεγάλη ποικιλία ποιοτικών προϊόντων και ανταγωνιστικές τιμές, καλούν τους καταναλωτές του Δήμου μας να προτιμήσουνε όπως και όλο το χρόνο τους δικούς τους ανθρώπους.

Εύχομαι θερμές ευχές σε όλο το κόσμο για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και το 2017 ας είναι χρονιά  αγωνιστικής διεκδίκησης για τα δικαιώματά μας!

Ανδρέας Τσίρος -Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Βάρδας

tsiros-andreas

 Τα Χριστούγεννα για μας είναι εποχή αγάπης. Ο όμιλος Ρουμελιώτη διαθέτει ότι χρειάζεται μια οικογένεια, η μαμά, ο μπαμπάς και τα παιδιά και συγχρόνως φροντίζει να βρείτε μέσα από 10.000 κωδικούς και όλα τα τμήματα που διαθέτει ένα JUMBO τα δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Φυσικά περιμένουμε να κορυφωθεί η κίνηση την επόμενη εβδομάδα και κυρίως την παραμονή των Χριστουγέννων.

Γιάννης Ματθαίου –Γενικός Διευθυντής Ομίλου Ρουμελιώτη- Γαστούνη

Αυτά τα Χριστούγεννα αισθάνομαι πως υπάρχουν δύο Ελλάδες, η μια, είναι αυτή της θλίψης και τω αδιεξόδων  που παρουσιάζει η τηλεόραση, και η άλλη, είναι αυτή που βλέπω  στα μάτια και στα χαμόγελα των παιδιών που πλημμυρίζουν από το μήνυμα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Εμείς οι «μεγάλοι» έχουμε μια πελώρια ευθύνη. Τούτες τις μέρες να αφήσουμε τα παιδιά να απολαύσουν την δεύτερη Ελλάδα… είναι αισιόδοξη!

Αυτές τις γιορτές ας τις αφιερώσουμε σ’ ένα σκοπό: Να μην επιτρέψουμε να υπάρχει ούτε ένα παιδί λυπημένο, ούτε ένα παιδί που να μη κοιτάζει ψηλά με τα μάτια γεμάτα ελπίδα. Καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά!

Χαρ/μποςΠαλλαδινός- Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Λεχαινών

Να ευχηθούμε σε όλο τον κόσμο «Καλές γιορτές» και να τους διαβεβαιώσουμε πως όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος θα βρουν τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Φώτης Κορδοπάτης –Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Γαστούνης

kordopatis-fotis

 Τις καλύτερες ευχές μας για τα ομορφότερα Χριστούγεννα! Να είμαστε όλοι καλά και να γιορτάσουμε με αγάπη και ελπίδα!

Δημήτρης Αθανασούλης – Αντιπρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Γαστούνης

athanasoulhs

 Το κρεοπωλείο μας συνδυάζει άψογα το ωφέλιμο με το τερπνόν. Φροντίσαμε να έχουμε στη διάθεσή σας εκλεκτά ντόπια κρέατα εγγυημένης ποιότητας, αγνά και υγιεινά. Εδώ και 25 χρόνια οι πελάτες μας αποδεικνύουν καθημερινά την εμπιστοσύνη τους, γιαυτό και μείς προσπαθούμε και καταφέρνουμε να καλύπτουμε τόσο τις καθημερινές τους ανάγκες όσο και τις ανάγκες των εορτών με ιδιαίτερες δημιουργίες για το γιορτινό τραπέζι. Καλά Χριστούγεννα σε όλους!

Γιάννης Χαραλαμπόπουλος –κρεοπωλείο Χαραλαμπόπουλος- Λεχαινά

xaralampopoulos-giannis

 

Στο κρεοπωλείο μας θα βρείτε ντόπια κρέατα και φροντίζουμε πάντα να προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα στους πελάτες μας!Χρόνια τώρα, αποτελούμε εγγυημένη επιλογή και φροντίζουμε για την άμεση εξυπηρέτηση του κόσμου με υπευθυνότητα και σταθερή ποιότητα! Ευχόμαστε σε όλους «Καλές γιορτές», υγεία, αγάπη και χαμόγελα!

Νίκος Τράγκαρης –κρεοπωλείο Κουτσογιαννόπουλος -Λεχαινά

nikos-tragarhs

 

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot