FOLLOW US: facebook twitter

Χάβαρι: «Όλοι μαζί μπορούμε να βρούμε την λύση!»

Ημερομηνία: 15-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”33105″ img_size=”full”][vc_column_text]– Ο Ορφέας Παπαζαφειρόπουλος καλεί τους φίλους του ΑΟΧ σε συνάντηση την Δευτέρα

– «Είναι κρίμα η ομάδα να διαλυθεί»

 

Δύσκολες ώρες περνά ο ΑΟ Χαβαρίου και η προοπτική της διάλυσης είναι πλέον ορατή, μετά και την τελευταία άκαρπη γενική συνέλευση. Ωστόσο, σε μια απέλπιδα προσπάθεια σωτηρίας ο Ορφέας Παπαζαφειρόπουλος, μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος του σωματείου και επί δύο χρόνια πρόεδρος, καλεί τον κόσμο σε νέα γενική συνέλευση την προσεχή Δευτέρα και απευθύνει έκκληση για βοήθεια, προκειμένου η ομάδα να μην διαλυθεί. Σύνθημά του «Όλοι μαζί μπορούμε».

Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης: «Το 2014 και όντας  σε ηλικία 23 ετών, βλέποντας τότε ότι η  ομάδα μας, ο Α.Ο. Χαβαρίου, οδηγούνταν σε διοικητικό αδιέξοδο, πήρα την απόφαση  να την βγάλω από αυτήν την δύσκολη θέση  αναλαμβάνοντας την θέση του προέδρου.

Την περίοδο εκείνη η ομάδα μας είχε ένα από τα υψηλότερα budget στην ιστορία της που άγγιζε τα 35.000€. Παρόλα αυτά το μεγάλο αυτό ρίσκο και η πρόκληση ενός τόσο υψηλού budget δεν με τρόμαξε και δεν με απέτρεψε να αναλάβω τα καθήκοντα του προέδρου, γιατί είχα εμπιστοσύνη σε όλο το Συμβούλιο  πως θα στηρίξει με κάθε δύναμη την προσπάθεια μου. Και η πίστη μου δικαιώθηκε καθώς καταφέραμε από κοινού να ανταποκριθούμε στο budget αυτό και να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας μέχρι το πέρας της αγωνιστικής περιόδου.

Την  αμέσως επόμενη  χρονιά όμως, κάνοντας γενικές συνελεύσεις διαπιστώθηκε αισθητή αποχή από τους συγχωριανούς μου και στην τελευταία γενική συνέλευση της χρονιάς  κάποια άτομα με παρότρυναν και με έπεισαν να παραμείνω στη θέση του  Προέδρου, δηλώνοντας μου  ότι θα με βοηθούσαν στην ερχόμενη αγωνιστική χρονιά .

Ετσι παρέμεινα πρόεδρος στην ομάδα κάνοντας όμως αναπόφευκτα μια γενναία μείωση του budget στις 20.000€ . Η χρονιά αυτή αποτέλεσε μία καταπληκτική χρονιά αγωνιστικά αλλά και οικονομικά αφού στο τέλος της χρονιάς στο ταμείο της ομάδας έμειναν και χρήματα!!

Εν συνεχεία την ομάδα την παρέδωσα στα αδέρφια  Σταθόπουλου και εγώ παρέμεινα στην θέση του αντιπροέδρου. Το budget κινήθηκε στα ίδια οικονομικά δεδομένα με την προηγούμενη χρονιά. Τα παιδιά έκαναν έναν τρομερό αγώνα μαζί και με το υπόλοιπο Συμβούλιο για να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία αλλά και να καλυφθεί το budget και τα κατάφερναν.

Εδώ θα ήθελα να επισημάνω πως το budget της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια καλύπτεται σε ένα μεγάλο ποσοστό από το Συμβούλιο, ενώ τα υπόλοιπα έσοδα προέρχονται από εισιτήρια γηπέδου, από εκδηλώσεις,  από χορηγίες και από κάποιες συνδρομές.

Φέτος κάνοντας και τις τρεις γενικές συνελεύσεις όπως προβλέπεται, παρατηρήθηκε πολύ  μεγάλη αποχή από το  χωριό, γεγονός που μας στεναχωρεί ιδιαίτερα και που υποδηλώνει έμμεσα την αδιαφορία για την ύπαρξη της ομάδας  μας  που όλα αυτά τα χρόνια κρατάει “Ζωντανό” το χωριό με εκδηλώσεις, με τους αγώνες κτλ.

Εγώ προσωπικά παίρνω την πρωτοβουλία  να κάνω μια τελευταία προσπάθεια και να καλέσω την Δευτέρα το βράδυ στις 9:00 μ.μ στο  κοινοτικό γραφείο του χωριού όλους όσoι αγαπάνε την ομάδα, παλαίμαχους και νυν ποδοσφαιριστές , τους τοπικούς φορείς, τα παλιά μέλη του Συμβουλίου της ομάδας να έρθουν να συζητήσουμε για το μέλλον της.

Η παρουσία σας σε αυτήν την συνέλευση δεν σημαίνει ότι αναγκαίο  να συμμετέχετε στο Δ.Σ. της ομάδας, απλά σας θέλουμε δίπλα μας για να συζητήσουμε.

Είναι κρίμα η ομάδα να διαλυθεί και να βασίζεται  πάντα η σωτηρία της όλα αυτά τα χρόνια στα ίδια και στα ίδια άτομα. Όλοι μαζί μπορούμε να βρούμε την λύση!

Ελάτε να μας δείξετε με την παρουσία σας ότι αγαπάτε την ομάδα. Τώρα μας έχει όλους πιο πολύ ανάγκη από ποτέ!! Σας περιμένουμε όλους!

Ό αντιπρόεδρος του Δ.Σ Ορφέας Παπαζαφειρόπουλος».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot