FOLLOW US: facebook twitter

Φόρτσαρε στην επανάληψη-Ένα γκολ και δύο ασίστ ο Χατζηαράπης

Ημερομηνία: 22-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

panileiakos

Πανηλειακός-Χειμαδιό 4-0

Του Παύλου Τσάμη

Ο Πανηλειακός χωρίς τους δύο σέντερ φορ Μπεγλεκτσή και Παναγόπουλο, αλλά και τους Βλαχόπουλο, Νιφορόπουλο στον άξονα της μεσαίας γραμμής, δυσκολεύτηκε στο α΄ ημίχρονο να κάμψει την αντίσταση του Κεραυνού Χειμαδιού,  αλλά στην επανάληψη βρήκε τρόπους να σκοράρει τέσσερις φορές και να φτάσει στην 14η νίκη του σε 15 αγώνες.

Στο α΄ ημίχρονο ο Πανηλειακός είχε καθολική  υπεροχή αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Μπουλούμπαση.  Οι ερυθρόλευκοι είχαν επτά  τελικές αλλά η μεγάλη φάση έλειψε. Με την έναρξη του β΄ μέρους, έκλεισαν  το Χειμαδιό στο μισό γήπεδο, έπαιξαν  απλά και γρήγορα και αφού στο 47΄ και στο 48΄ ο Στούπης και ο Χατζηαράπης έχασαν μεγάλες ευκαιρίες, στο 59΄ ο Γκουβέρος έκανε επέλαση από αριστερά, ανατράπηκε από τον Φωτακόπουλο και το πέναλτι αξιοποίησε ο Πλαστουργός.

Ασίστ και γκολ ο Χατζηαράπης

Από κει και πέρα ανέλαβε δράση ο Χατζηαράπης. Στο 60΄, ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός ανοίχτηκε από αριστερά,  παραλήπτης της μπάλας έγινε ο Χατζηστάμου που πλάσαρε σωστά τον Μπουλούμπαση. Στο 78΄ μετά από ωραία ενέργεια και σέντρα στο δεύτερο δοκάρι του Χατζηαράπη, ο Βουργουντζής με κοντινό πλασέ έκανε το 3-0. Και στο 85΄ ο Χατζηαράπης με ατομική προσπάθεια πέτυχε γκολ που το δικαιούνταν με βάση την εξαιρετική του εμφάνιση.

Διακριθέντες ήταν οι Παναγιωτόπουλος, Γκουβέρος, Χατζηαράπης και Χατζηστάμου από πλευράς Πανηλειακού και από το Χειμαδιό οι Π. Μπουλούμπασης, Φωτακόπουλος,  Γιάνναρος.

*Προ του αγώνος τιμήθηκε ο αδικοχαμένος σε τροχαίο ποδοσφαιριστής Σάκης Μπουλούμπασης, που έπαιξε ποδόσφαιρο και στις δύο ομάδες και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του θανόντος παλαιού προέδρου του Πανηλειακού, Γιώργου Βεργόπουλου.

Πανηλειακός: Θεοδωρακόπουλος, Παπαπέτρου, Γκουβέρος, Μπουρνέλης, Παναγιωτόπουλος, Τσουκαλάς, Σκοζάι (76΄ Βουργουντζής), Στούπης (68΄ Καλαντζής), Χατζηστάμου, Πλαστουργός (80΄ Καραβατάς), Χατζηράπης.

Χειμαδιό: Π. Μπουλούμπασης, Ν. Μπουλούμπασης, Νικολόπουλος, Φωτακόπουλος, Γιάνναρος, Αργυρίου, Κακαλής, Παναγόπουλος (87΄ Ζορμπάς), Παπαγεωργίου, Θ. Μπάλλας, Β. Μπάλλας.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot