FOLLOW US: facebook twitter

Φεστιβάλ Δήμου Πηνειού: «Σέρλοκ Χολμς – Ένα Μυστήριο με Νόημα» στο ανοιχτό θέατρο Καβασίλων

Ημερομηνία: 28-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”34395″ img_size=”full”][vc_column_text]Η  Παιδική Σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου παρουσιάζει απόψε το βράδυ στις 9, στο ανοιχτό θέατρο Καβασίλων στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του φεστιβάλ Πηνειού, τη μεγάλη επιτυχία της χειμερινής σεζόν στην Αθήνα, «Σέρλοκ Χολμς – Ένα Μυστήριο με Νόημα» σε κείμενο και σκηνοθεσία Ντίνας Σταματοπούλου και πρωτότυπη μουσική  Κωστή Μαραβέγια!

Το έργο, βασισμένο στην κλασική δομή των αστυνομικών μυστηρίων του Άρθουρ Κόναν Ντόυλ,  πλέκει στοιχεία της βικτωριανής εποχής με σύγχρονα, σ’ ένα μυστήριο με Νόημα…!  Επάνω στη σκηνή και δίπλα στα παιδιά, εκτυλίσσεται η πιο ανατρεπτική υπόθεση που είχε ποτέ να αντιμετωπίσει ο Σέρλοκ Χολμς!

«Ένα πελώριο γήπεδο γέμισε αχινούς! Εξαφανίστηκαν οι πυραμίδες της Αιγύπτου! Ίσιωσε ο πύργος της Πίζας»! Όλα τα παραπάνω μυστήρια φαίνονται στον διάσημο ντετέκτιβ βα-ρε-τά. Ώσπου στην πόρτα του καταφθάνει ένα γράμμα από τον αιώνιο αντίπαλό του, τον λεπτότατο Άνθρωπο-Γραμμή! «Αγαπητέ Σέρλοκ Χολμς. Οι ημέρες της ηρεμίας σου έλαβαν τέλος»…

Ο λατρεμένος ήρωας των ιστοριών του Άρθουρ Κόναν Ντόυλ, με τον θαυματουργό μεγεθυντικό φακό του, τον πιστό του φίλο δρ. Γουότσον και ένα επιτελείο οκτώ ταλαντούχων ηθοποιών, μουσικών και χορευτών παροτρύνουν τα παιδιά να ακονίσουν την παρατηρητικότητά τους, να οξύνουν την κριτική τους ικανότητα και να γίνουν χαρούμενοι «συνένοχοι» στη λύση του μυστηρίου.

Την παράσταση συνθέτουν πρωτοπόρες θεατρικές τεχνικές μιμικής και αυτοσχεδιασμού, σωματικού θεάτρου και θεάτρου σιλουετών, ζωντανή μουσική ενταγμένη στη δράση, εναέρια ακροβατικά, πολυφωνικές συνθέσεις και μαριονέτες μεγάλης κλίμακας που απογειώνουν τη φαντασία!

Πληροφορίες:

Σάββατο 29 Ιουλίου 2017
Ώρα έναρξης: 21.00
Είσοδος: €12(γενική είσοδος), €10 (παιδικό), €8 (φοιτητικό, ανέργων, πολυτέκνων, ΑΜΕΑ)
Προπώληση:€10

Προπώληση: Viva.gr, Δημαρχείο Δήμου Πηνειού, κτίριο Σισινι
Γαστούνη: Βιβλιοπωλείο «Πανόραμα», Βιβλιοπωλείο «Βιβλιογνωσία», Βιβλιοπωλείο Βαρούχα Μαρία
Βαρθολομιό: Κάβα «Βύτανος»
Τραγανό: Βιβλιοπωλείο Ακριβή Ανδριοπούλου
Καβάσιλα: Καφενείο Βασιλική Κωστοπούλου
Ανδραβίδα: Βιβλιοπωλείο Χαραλαμπίδη Διονυσία
Λεχαινά: Κατάστημα οπτικών Γεωργιτσοπούλου Ζωή, Βιβλιοπωλείο «Βιβλιογνωσία», Κατάστημα «Νοσηλεία στο σπίτι»
Αμαλιάδα: Βιβλιοπωλείο «Πανόραμα»[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot