FOLLOW US: facebook twitter

Φεστιβάλ Αρχαίας Ήλιδας: Γέλια μέχρι δακρύων με την παράσταση «Ένα εξοχικό παρακαλώ»

Ημερομηνία: 10-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”35626″ img_size=”full”][vc_column_text]Απολαυστική βραδιά στην Οικία Τατάνη στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αρχαίας Ήλιδας

Την απολαυστική ερωτική κωμωδία «Ένα εξοχικό παρακαλώ» του Γιώργου Φειδά, παρακολούθησε το βράδυ της Δευτέρας στην οικεία Τατάνη στην Αμαλιάδα, πλήθος κόσμου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αρχαίας Ήλιδας.

Το θεατρόφιλο κοινό, που κατέκλυσε τον μοναδικό χώρο της οικείας Τατάνη, καταχειροκρότησε τους αγαπημένους του ηθοποιούς που του χάρισαν μια πραγματικά υπέροχη βραδιά και γέλια μέχρι δακρύων! Μαριάννα Τουμασάτου, Μάριος Αθανασίου, Κώστας Αποστολάκης, Σοφία Μανωλάκου, Αρης Τσάπης, Κωνσταντίνα Κομματά και Σπύρος Πούλης, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό  και κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης.

Εφτά χαρακτήρες βρίσκονται το ίδιο Σαββατοκύριακο στο ίδιο εξοχικό και διεκδικούν τον έρωτα την ευτυχία, μια βαλίτσα με τετρακόσια χιλιάρικα, μια μπότα Λουμπουτάν κι ένα σπίτι.

Ποιός θα πάρει αυτό που θέλει, ποιός θα πάρει αυτό που του αξίζει και ποιος θα πληρώσει τον λογαριασμό; Ποιος έκανε τη ληστεία; Ποιός θα φύγει με τα λεφτά, ποιός με το σπίτι και ποιος με τον αληθινό έρωτα;[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot