FOLLOW US: facebook twitter

Τόντρικ Γκότσερ: «Ο Κόροιβος γίνεται όλο και καλύτερος»

Ημερομηνία: 14-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

gotcher

MVP της 10ης αγωνιστικής στην Soiximan.gr BasketLeague 2016-17 με το μεγαλύτερο μέχρι στιγμής  βαθμό αξιολόγησης (39 πόντους), αναδείχτηκε, ως γνωστόν, ο Τόντρικ Γκότσερ του Κοροίβου. Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν εντυπωσιακός στη νίκη επί των Τρικάλων. Σε 37 λεπτά συμμετοχής πέτυχε 29 πόντους με 6/7 δίποντα, 3/7 τρίποντα, 8/8 βολές, 10 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα, 1 ασίστ και μόλις 1 λάθος. Ο 23χρονος κυανόλευκος , δήλωσε κατά την παραλαβή του βραβείου του ότι το μυστικό όπλο του είναι οι φίλαθλοι του Κοροίβου, οι συμπαίκτες του αλλά και η… αρραβωνιαστικιά του, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι  ο Κόροιβος μπορεί να καταφέρει την παραμονή  στην μεγάλη κατηγορία .

«Όλοι έχουν μερίδιο στο βραβείο»

Στην ερώτηση για το τι σημαίνει γι’ αυτόν η ανάδειξη σε MVP της 10ης αγωνιστικής και ποιο είναι το μυστικό της απόδοσής του, ο Αμερικανός απάντησε: «Σημαίνει πολλά να βραβεύεσαι MVP της εβδομάδας. Αλλά δεν θα είχα κάνει τίποτα χωρίς τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μας. Καθένας από αυτούς έχει μερίδιο στο βραβείο. Αλλά και η νίκη αυτής της εβδομάδας ήταν η πιο σπουδαία και χαίρομαι πολύ που κερδίσαμε. Το… μυστικό μου όπλο είναι οι φίλαθλοι του Κόροιβου και οι συμπαίκτες μου. Αλλά επίσης και η αρραβωνιαστικιά μου που ταξίδεψε στην Ελλάδα για να με υποστηρίξει και χαίρομαι που είχα ένα σπουδαίο παιχνίδι με την παρουσία της».

«Μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα»

Γιατί όμως επέλεξε να αρχίσεις την επαγγελματική καριέρα του από το ελληνικό πρωτάθλημα και τον Κόροιβο; «Διάλεξα τον Κόροιβο γιατί ήξερα ότι θα έχω ένα ωραίο ξεκίνημα στην μπασκετική μου καριέρα ως ρούκι. Η λίγκα είναι από τις δυνατότερες στην Ευρώπη και είναι μια πολύ καλή ευκαιρία». Όσο για το τι μπορεί να πετύχει ο αμαλιαδίτικος σύλλογος  τη φετινή αγωνιστική χρονιά, ο 23χρονος « μπομπέρ» των κυανόλευκων  ανέφερε: «Ο Κόροιβος μπορεί να καταφέρει την παραμονή του στην μεγάλη κατηγορία αυτή την χρονιά. Και να γίνεται όλο και καλύτερος όσο προχωράει η χρονιά. Οι προπονητές και οι παίκτες είναι πολύ άνετοι και μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα τώρα αλλά και στο μέλλον».

tataris

Στη 12αδα της Εθνικής Εφήβων ο Τάταρης

Η Εθνική Εφήβων αναχωρεί σήμερα με τελικό προορισμό τη Σαμσούντα, προκειμένου να πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U-18 (16-22/12) και χθες ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιώργος Βλασσόπουλος, ανακοίνωσε την δωδεκάδα. Ανάμεσα στους παίκτες είναι και ο 18χρονος Πυργιώτης σέντερ Διονύσης Τάταρης, που αγωνίζεται στους Μαχητές Πεύκων (ομάδα της Α2), ως δανεικός από τον Άρη Θεσσαλονίκης. Μια σημαντική διάκριση για τον ταλαντούχο Τάταρη, που από τον Πανηλειακό-ΓΑΣ Πύργου μεταπήδησε στον Απόλλωνα Πατρών και από εκεί πήρε την πρόσκληση για την Εθνική Ελλάδας, μέλος της οποίας συνεχίζει να παραμένει.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot