FOLLOW US: facebook twitter

Τσικλητήρας-Αστέρας 0-0

Ημερομηνία: 19-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

asteras

 

Ισοπαλία αντί 0-3!

Ο Αστέρας  πήρε άλλη μια εκτός έδρας ισοπαλία, στην Πύλο με τον Τσικλητήρα αυτή τη φορά (0-0) αλλά δικαιούνταν τη νίκη, καθώς είχε δύο δοκάρια και πολλές χαμένες ευκαιρίες, όλες με τον Μπαρμπαρούση.

Ο αμαλιαδίτικος σύλλογος  ήταν καλύτερος στο α΄ μέρος και απείλησε πρώτος, με σουτ στο δοκάρι του Μπαρμπαρούση στο 15ο λεπτό. Στο 25΄ τα δοκάρια σταμάτησαν για δεύτερη φορά τους Αμαλιαδίτες σε σουτ ξανά του Μπαρμπαρούση. Στο 34΄  ο επιθετικός του Αστέρα δεν κατάφερε να νικήσει δις τον Παλιγγίδη ενώ στο 37΄ ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι  πάνω στον Αντωνόπουλο, αλλά πήρε πίσω την απόφασή του καθώς ο βοηθός είχε υποδείξει τον «Φίγκο» οφσάιντ.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 49΄, σέντρα του Αντωνόπουλου από αριστερά, ο Μπαρμπαρούσης πλάσαρε και η μπάλα  «έξυσε»  το δοκάρι.  Στο 51΄ είχαμε την πρώτη και μοναδική  φάση για τους Μεσσήνιους, όταν τη κεφαλιά του Γραμματικόπουλου έδιωξαν οι αμυντικοί του Αστέρα. Από κει και πέρα, δεν δημιουργήθηκαν άλλες φάσεις για γκολ, με τις δύο ομάδες να «συμβιβάζονται» με το βαθμό της ισοπαλίας.

Τσικλητήρας: Παλιγγίδης, Παναγόπουλος, Μπίζος, Καραμπάς (71΄ Κωστής), Ρούσης, Ζαχαρόπουλος, Πήλος, Κυριαζόπουλος (78΄Μετζόρ), Γραμματικόπουλος, Τσάτσος, Κερμενίδης (85΄ ζβίγγος)

Αστέρας: Τσάμης, Μπουτσικάκης, Αντωνόπουλος (76΄ Παπουτσής), Κασάπης, Νικολακόπουλος, Κλαδάκης, Μπουζούρας, Μπράβος (84΄ Μελετίδης), Μπαρμπαρούσης, Γκατιάγκα, Παρασκευόπουλος (80΄Μητρόπουλος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot