FOLLOW US: facebook twitter

Τρένο για την άνοδο!

Ημερομηνία: 20-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

volei-koroivos

Βόλεϊ/Κόροιβος

Εύκολη νίκη με 3-0 σετ επί του Κιάτου

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Κοροίβου κέρδισε και τον Άρατο Κιάτου (3-0 σετ), το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό της Αμαλιάδας και έκανε το 5 στα 5 και μάλιστα με τρίποντα, στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής. Οι παίκτες των Ανδρέα Γκρουμούσα, Γιώργου Σωτηρόπουλου παρόλο που στο πρώτο σετ πήραν μια καλή διαφορά στην αρχή (9-3) δεν κατάφεραν να τη διατηρήσουν (15-15 και 21-17) και το κέρδισαν δύσκολα με 26-24. Στο δεύτερο σετ μπήκαν πιο δυναμικά και με ένα σερί του αρχηγού Φώτη Παναγιωτάρα στο σέρβις, έκαναν εύκολα το 25-12. Στο τρίτο και τελευταίο σετ του αγώνα οι κυανόλευκοι είχαν από την αρχή προβάδισμα στο σκορ (10-8, 15-12, 18-17) και έφτασαν πρώτοι στο 25 με τους αντιπάλους να μένουν στο 19.
Το πρωτάθλημα έχει διακοπή λόγω εορτών και επαναρχίζει στις 7 Ιανουαρίου, όπου ο Κόροιβος θα ταξιδέψει στο Αίγιο για να  αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής.

Κόροιβος: Παναγιωτάρας Φ, Μαυροειδής Ι., Παναγιωτάρας Σ., Σωτηρόπουλος, Παπαθεοδώρου, Μαυροειδής Δ., Μιχόπουλος (λ), Νικολόπουλος, Σπυρόπουλος, Σάκκος, Παναγιωτόπουλος, Μαρτζάκλης, Παναγιωτόπουλος, Γκρουμούσας(λ).

Αρατός Κιάτου: Τσιανάκας, Μπεκιάρης, Τσόρης, Τσιανός, Γιαννακαίνας, Ντούλα, Γεωργίου.

Ήττα για τους παμπαίδες

Την ήττα με 3-1 από την ομάδα του Θησέα γνώρισαν οι παμπαίδες  του Κοροίβου στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι παίκτες του Ανδρέα Γκρουμούσα έχασαν το πρώτο σετ με 25-15, κέρδισαν το δεύτερο με 25-12 αλλά έχασαν τα άλλα δύο με 25-12 και 25-19.

Κόροιβος: Γκρουμούσας, Σάκκος, Παναγιωτόπουλος, Αϊβαλιώτης, Μαρίτσας, Παπαδόπουλος, Νταβλογιάννης, Φαλτσέτας.

Θησέας: Κωνσταντόπουλος, Βασιλακόπουλος, Δεπούντης, Δίπλας Μ., Δίπλας Ο. Μασσαράς, Γιαννόπουλος.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot