FOLLOW US: facebook twitter

Τουρνουά Μπάσκετ Αγίας Βαρβάρας: Συνεχίζεται η δράση…

Ημερομηνία: 09-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”32459″ img_size=”full”][vc_column_text]Με άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις ξεκίνησε το Τουρνουά Μπάσκετ στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας. Στην κατηγορία ανδρών διεξήχθησαν τα παιχνίδια των τεσσάρων πρώτων ομίλων, όπου οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου προκρίνονται στη φάση των ’16 που θα γίνει το Σάββατο.

Στον πρώτο όμιλο, η δυναμική τριάδα των «ΓΕΛΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ» νίκησε εύκολα τους «3 Πανιτσοφύλακες» (15-0) και την ομάδα «Άκυροι 1» (15-1). Στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου, οι «3 Πανιτσοφύλακες» έπαιξαν όλοι για έναν κι ένας για όλους κι επικράτησαν των «Άκυροι 1» με 15-5 και προκρίθηκαν ως δεύτεροι στην επόμενη φάση.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ – Α’ ΟΜΙΛΟΣ

  1. ΓΕΛΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ – 2
  2. ΟΙ 3 ΠΑΝΙΤΣΟΦΥΛΑΚΕΣ – 1
  3. ΑΚΥΡΟΙ 1 – 0

 

Στον δεύτερο όμιλο, οι δυναμικοί «ΕΛΑ ΜΠΡΑΔΕΡ ΜΟΥ» επικράτησαν των ΛΥΚΩΝ έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με 15-14. Οι ΛΥΚΟΙ έπειτα ηττήθηκαν από τους ισχυρούς «ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ ΣΚΥΛΟΓΙΑΝΝΗΣ» με 15-03. Στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου όπου κρίθηκε και η πρωτιά του ομίλου, τα «ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ ΣΚΥΛΟΓΙΑΝΝΗΣ» επικράτησαν των «ΕΛΑ ΜΠΡΑΔΕΡ ΜΟΥ» με 15-08.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ – Β’ ΟΜΙΛΟΣ

  1. ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ ΣΚΥΛΟΓΙΑΝΝΗΣ – 2
  2. ΕΛΑ ΜΠΡΑΔΕΡ ΜΟΥ – 1
  3. ΛΥΚΟΙ – 0

 

Στον τρίτο όμιλο, οι GUNNERS “σημάδευαν” εύστοχα απέναντι στους «ΖΑΜΑΝ ΦΟΥ» (15-03) και στην ομάδα «ΑΚΥΡΟΙ 2» (15-12) και προκρίθηκαν ως πρώτοι στον όμιλό τους. Στο τρίτο παιχνίδι οι «ΑΚΥΡΟΙ 2» επικράτησαν με 15-12 των «ΖΑΜΑΝ ΦΟΥ» κι επικύρωσαν τη συμμετοχή τους για τους αγώνες του Σαββάτου.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ – Γ’ ΟΜΙΛΟΣ

  1. GUNNERS – 2
  2. ΑΚΥΡΟΙ 2 – 1
  3. ΖΑΜΑΝ ΦΟΥ – 0

 

Στον τέταρτο όμιλο της κατηγορίας ανδρών, οι μπαρουτοκαπνισμένοι “NOVI SAD” νίκησαν την ομάδα “NEXT GEN” με 15-09, όπως και τις «ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΕΣ» με 15-08 και προκρίθηκαν στους ’16 ως πρώτοι του τέταρτου ομίλου. Ως δεύτεροι τους ακολουθούν οι «ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΕΣ», όπου στον αγώνα με τους “NEXT GEN” πέταξαν ψηλά κι έφτασαν στη νίκη με 15-11.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ – Δ’ ΟΜΙΛΟΣ

  1. NOVI SAD – 2
  2. ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΕΣ – 1
  3. NEXT GEN – 0

 

Στην κατηγορία Βετεράνων, η ομάδα ESQUIRE για λόγους ανωτέρας βίας δε μπόρεσε ν’ αγωνιστεί, όποτε στο μοναδικό παιχνίδι του ομίλου, οι «ΑΙΛΟΥΡΟΙ» επικράτησαν των «ΣΤΙΦΑΔΟ BULLS» με 15 – 06 και προκρίθηκαν ως πρώτοι και δεύτεροι αντίστοιχα στη φάση των ‘8’ που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ – Α’ ΟΜΙΛΟΣ

  1. ΑΙΛΟΥΡΟΙ – 2
  2. ΣΤΙΦΑΔΟ BULLS – 1
  3. ESQUIRE – 0

 

Στον δεύτερο όμιλο, η ομάδα ‘L’ OPERA CAFÉ’ κέρδισε τους “WARRIORS” με 15-10, όπως και τους “HARLEMS” με το ίδιο σκορ. Στο παιχνίδι που έκρινε τη δεύτερη θέση για τη φάση των ‘8’ οι “HARLEMS” επικράτησαν των “WARRIORS” με 15-09.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ – Β’ ΟΜΙΛΟΣ

  1. L’ OPERA CAFÉ – 2
  2. HARLEMS – 1
  3. WARRIORS – 0

 

Στη φάση των ‘16’ στην κατηγορία ανδρών και των ‘8’ για τους βετεράνους που θα πραγματοποιηθούν σήμερα, οι πρώτοι των ομίλων διασταυρώνονται με αυτούς που τερμάτισαν δεύτεροι. Ο μοναδικός περιορισμός στις διασταυρώσεις είναι ότι δε μπορούν να βρεθούν αντιμέτωπες στη φάση αυτή ομάδες που αγωνίστηκαν μεταξύ τους στους ομίλους.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot