FOLLOW US: facebook twitter

ΤΟΕΒ Μυρτουντίων προς τον ΓΟΕΒ-Προειδοποιεί ότι θα καταφύγει στον Εισαγγελέα: «Παράνομη, καταχρηστική και εις βάρος μας η επίσχεση εργασίας»

Ημερομηνία: 10-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αγροτικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”60411″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Μυρτουντίων κ. Χρήστος Παλαιολόγος απαντώντας με επιστολή του σε  υπηρεσιακό έγγραφο του ΓΟΕΒ προς τον Οργανισμό  το οποίο κοινοποιεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, στην Δ.νση Τεχνικών Έργων και στην ΔΑΟΚ Ηλεία, τονίζει ότι ο ΤΟΕΒ Μυρτουντίων έχει εξοφλήσει τις οφειλές του για την μισθοδοσία και ότι η επίσχεση εργασίας στον ΓΟΕΒ είναι παράνομη και καταχρηστική και πρέπει να λύσει το θέμα για να αρδευτούν οι καλλιέργειές τους. Ειδικότερα ο κ. Παλαιολόγος αναφέρει τα εξής:

«Σε απάντηση του υπ αρίθ. 781/9-8-2018 εγγράφου σας που ελήφθη από τον Οργανισμό μας μέσω mail σήμερα 9/08/2018 και ώρα 12:00 μεσημβρινή σας γνωρίζουμε τα εξής:

Ότι ο οργανισμός μας έχει εξοφλήσει τις οφειλές του για τη μισθοδοσία όλου του προσωπικού σας ορισμένου και αορίστου χρόνου μέχρι σήμερα .

Κατόπιν τούτου η επίσχεση εργασίας που λαμβάνει χώρα σε βάρος μας είναι παράνομη και καταχρηστική ,εκτός και εάν ο οργανισμός σας παρόλο που εμείς κατεβάλλαμε δεν κατέβαλλε ως είχε υποχρέωση στους εργαζομένους του.

Έτσι το θέμα της επίσχεσης εργασίας αφορά εσάς και μόνο με τις πράξεις σας και τις παραλείψεις σας . Για τους λόγους αυτούς παρακαλούμε άμεσα ( σήμερα ) να λύσετε το θέμα αλλιώς θα προσφύγουμε αρμοδίως, διότι οι καλλιέργειες των μελών μας κινδυνεύουν εξαιτίας των προβλημάτων που με πρόθεση καθημερινά δημιουργείτε .

Τέλος παρακαλούμε να μας γνωρίσετε εάν χρησιμοποιήσατε και χρησιμοποιείτε προσωπικό χωρίς νόμιμη πρόσληψη  χωρίς αναγγελίες στην επιθεώρηση εργασίας

και χωρίς να καταβάλλεται τις ασφαλιστικές εισφορές τους.

Επίσης να μας γνωρίσετε με ποιες αποφάσεις Δ.Σ.  και με ποια έγκριση έλαβαν χώρα τυχόν τέτοιες προσλήψεις . Επίσης να μας γνωρίσετε πόσα χρήματα οφείλετε από μισθοδοσία  και σε ποιους εργαζομένους προσκομίζοντάς μας και τις αντίστοιχες μισθοδοτικές καταστάσεις .

Επειδή οι καλλιέργειες είναι σε πλήρη εξέλιξη και πρέπει να αρδευτούν, επειδή για την επίσχεση εργασίας είστε αποκλειστικά υπόλογοι εσείς αιτούμεθα να χορηγηθεί άμεσα ( σήμερα ) νερό στα αντλιοστάσιά μας αλλιώς θα είστε υπόλογοι για τυχόν αποζημιώσεις σε μέλη μας.

Στην διεύθυνση τεχνικών έργων Π.Ε. Ηλείας που κοινοποιείται το παρών παρακαλείτε να λάβει γνώση και να επιληφθεί του θέματος.»[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot