FOLLOW US: facebook twitter

Το Χρονογράφημα: Μια «αμαρτία του παρελθόντος» και μια «αναγκαιότητα του παρόντος»

Ημερομηνία: 11-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”38400″ img_size=”full”][vc_column_text]Με την παρουσία του Πρωθυπουργού άνοιξε τις πύλες της το Σάββατο η 82η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης. Ένας θεσμός που έχει σημαδευτεί από τις γνωστές «αμαρτίες» του παρελθόντος. Εξαγγελίες, «κούφιες» υποσχέσεις και αμέτρητα ΘΑ.

Τις επόμενες μέρες, ο ένας μετά τον άλλο, οι πολιτικοί αρχηγοί θα την επισκεφθούν και το ερώτημα είναι αν αυτή τη φορά θα ξεφύγουν από την πεπατημένη. Αν θα ανοίξουν και πάλι ένα μικρό ή μεγάλο «παράθυρο» παροχών. Όσοι πρωθυπουργοί και αρχηγοί της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έχουν ανέβει στο βήμα της ΔΕΘ μέχρι σήμερα, δεν έχουν καταφέρει να ξεφύγουν από αυτή την παράδοση.

Μια παράδοση που θα έπρεπε να έχει τερματιστεί τουλάχιστον με την είσοδο της χώρας στο φαύλο κύκλο των μνημονίων.

Ίσως η μόνη δικαιολογία για όσα έχουν ακουστεί την τελευταία οχταετία είναι ότι «η υπόσχεση που δόθηκε ήταν μια αναγκαιότητα του παρελθόντος». Όμως έχει παρέλθει προ πολλού η ώρα που θα έπρεπε να έχουν κατανοήσει ότι ο λόγος για να σταματήσει αυτή η παράδοση είναι «μια αναγκαιότητα του παρόντος»….[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot