FOLLOW US: facebook twitter

Τέλη φόροι και λουκέτα…

Ημερομηνία: 23-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”24258″ img_size=”full”][vc_column_text]6 χρονια ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος και 15 χρονια υπάλληλος σε καταστήματα είτε στην κεντρική πλατεία είτε σε άλλες περιοχές της πολης μας.Συζητησεις και προβληματισμοί με συναδέλφους και φίλους!Ένα από τα κυριότερα προβλήματα μας η πληρωμή των τραπεζοκαθίσματων στους κοινόχρηστους χώρους.Υπερογκα Ποσα κάθε χρόνο που όλοι μας αδυνατουμε να ανταποκριθούμε! Υπερβολικες οι αναλογιες χρημάτων για το κάθε τετραγωνικό μέτρο, χωρις να υπάρχει η κατάλληλη κίνηση και πελατεία στην περιοχή μας! Κανεις Ποτε δεν σκέφτηκε και ούτε έπραξε την μείωση των τελών οπως έγινε από αλλους δημους της Ελλάδας! Ο κάθε δημος μπορεί να μειώσει τα τέλη κοινόχρηστων χωρών! Είναι θέμα δήμου και μόνο! Αντι για 16€ το τ.μ θα μπορούσε μα μειωθεί κάτω από 10€! Ετσι όλοι θα πλήρωναν τα τέλη και ο δημος θα εισεπραττε! Το ένα χέρι νίβει το αλλο… Ειδικά σε μια τέτοια περίοδο που βλεπουμε μόνο κλειστά καταστήματα!

Εκτος και αν σκοπος του δήμου μας είναι μια νεκρή πόλη φάντασμα με κλειστά καταστήματα και χρεωμενους πρώην επαγγελματιες…Καμία βοήθεια δεν υπάρχει από τον δήμο είτε σε τροπους αποπληρωμης είτε προσελκύοντας με διαφορους τροπους ξενο κόσμο στα καταστήματα μας και γενικως στην πόλη μας! Μια πόλη που δεν αποτελεί φυσικά τουριστικό προορισμό οπως αλλες πολεις! Όποτε τι μας μένει;; Δραστηριοτητες ειτε αθλητικες, είτε πολιτιστικες,είτε θρησκευτικές,είτε ιατρικές είτε συνεδριακές που θα αποτελέσουν κίνητρο για να δούμε κόσμο στην πόλη μας!

Και όταν μιλάμε για κόσμο, εννοω κόσμο από αλλες γειτονικές πολεις η’ χωριά της ηλειας και όχι μόνο για τουριστες! Και οι τουριστες καλοι θα ήταν αλλά χρειαζονται υποδομες για κάτι τέτοιο… όχι μόνο ένα μουσείο στην παλιά αγορά το οποίο υπολειτουργεί.. δεν έχουμε κάτι άλλο να τους δείξουμε…

Δεν έχουμε κάτι άλλο να τους δείξουμε…

Πρώτα φτιαχνεις μια πόλη που θα βελτιώσεις την καθημερινότητα των κατοίκων της και της ζωής τους και μετά προχωράς στον τουρισμό… Η τελευταία πόλη της Ελλάδας μπορει να ξαναγίνει πρώτη.. Αρκεί να το προσπαθήσουμε όλοι μας!!!

Πλεμμενος Ιωάννης

Επιχειρηματίας

22 Φεβρουαριου 2018[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot