FOLLOW US: facebook twitter

Σύνδεσμος Φιλάθλων Αστέρα: «Στηρίζουμε το Νικολόπουλο»

Ημερομηνία: 19-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες η αγωνιστική σεζόν 2016-17 και οι φίλοι του Αστέρα Αμαλιάδας, φανερά ικανοποιημένοι από την πορεία της ομάδας, θεωρούν πρώτιστη υποχρέωσή τους να ευχαριστήσουν τον πρόεδρο και το Δ.Σ., τον προπονητή και τους παίκτες για την παρουσία της ομάδας στη Γ’ Εθνική. Συγκεκριμένα: Πολλά μπράβο αξίζουν όλοι, για την πορεία πρωταθλητισμού, κυρίως στον β’ γύρο, που οδήγησαν ψηλά την ομάδα με παρουσία ουσιαστική και με ποδόσφαιρο υψηλών προδιαγραφών.

Περισσότερα συγχαρητήρια αναλογούν στον ηγέτη της ομάδας, τον πρόεδρο Κώστα Νικολόπουλο (με παράλληλες ευχές για την επερχόμενη ονομαστική εορτή του), έναν άνθρωπο που έβαλε πλάτη στα δύσκολα κι οδήγησε τον Αστέρα με βηματισμούς ομάδας ανώτερης κατηγορίας. Ο πρόεδρος λοιπόν “της καρδιάς μας”, άλλαξε τον ποδοσφαιρικό ρου του Αστέρα, οργάνωσε το τμήμα και έβαλε την ομάδα σε άλλη ταχύτητα. Επειδή αυτός αγαπά την πόλη και την ομάδα της, όπως κι εμείς, τον στηρίζουμε και είμαστε πάντα στο πλευρό του στα εύκολα, αλλά περισσότερο στα δύσκολα. Τον ευχαριστούμε για τη μέχρι τώρα προσφορά του και ευελπιστούμε ότι θα συνδράμει και θα οδηγεί πάντα τις προσπάθειες των “Βυσσινί”, για ό,τι το καλύτερο.

Πρόεδρε ο σύνδεσμος φιλάθλων της Αμαλιάδας σε τιμά, σε έχει οδηγό και σημαία του και σου εύχεται υγεία και προσωπική ευτυχία. Η δύναμή μας είναι φρουρός στις προσπάθειές σου και να θυμάσαι. “Κώστα προεδράρα, για πάντα Αστεράρα”.

Σύνδεσμος Φιλάθλων Αστέρα


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot