FOLLOW US: facebook twitter

Σύλλογος Φίλων του Πολιτισμού Ανδραβίδας-Κυλλήνης «Η Εστία»

Ημερομηνία: 08-10-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”72778″ img_size=”full”][vc_column_text]H Ομάδα παιδικών προγραμμάτων Juniors events, με επικεφαλής την Ελένη Βασιλοπούλου, διοργανώνει μια νέα ενότητα σε συνεργασία με το σύλλογο “Η ΕΣΤΙΑ”, όπου θα μυήσει μικρούς και μεγάλους στο Θεατρικό παιχνίδι, στη Χοροέκφραση και στο Θέατρο!

Σκοπός τους είναι να βιώσουν τα παιδιά και οι έφηβοι, μια εμπειρία συναισθημάτων, προβληματισμού και ανάπτυξη σκέψεων όπου με την κατεύθυνση της ομάδας να προκύψουν θετικά συμπεράσματα μέσα από την τέχνη του θεάτρου και του χορού.

Όπως επισημαίνουν «Θέλουμε παιδιά με θετική ενέργεια, με φαντασία, με αξίες όπου να γνωρίσουν τη ζωή μέσα από τη δημιουργία του θεάτρου, του θεατρικού παιχνιδιού και της χοροέκφρασης.

Σε αυτό το δημιουργικό μας ταξίδι, μέσα από πολλαπλές τεχνικές και ερεθίσματα, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να πειραματιστούν, να παίξουν, να αλληλεπιδράσουν, να εκφράσουν συναισθήματα και ιδέες, να ξεδιπλώσουν τη φαντασία τους δημιουργώντας νέους, υπέροχους κόσμους παρέα με τους φίλους τους! Και όλα αυτά απλά παίζοντας! Τα παιδιά αγαπούν το θεατρικό παιχνίδι γιατί πρόκειται για μια ομαδική διαδικασία στην οποία όλοι είμαστε ίσοι, δεν υπάρχει σωστό και λάθος αλλά υπάρχουν μόνο η φαντασία και το παιχνίδι!

Ελάτε μαζί μας για μια μοναδική εμπειρία!»[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot