FOLLOW US: facebook twitter

Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Πύργου: Βολές κατά Καρβέλη για τις μετακινήσεις νοσηλευτών στα Κέντρα Υγείας

Ημερομηνία: 07-08-2024 | Συντάκτης:

Έντονη είναι η αντίδραση του Συλλόγου Εργαζομένων της Νοσηλευτικής Μονάδας Πύργου μετά την απόφαση του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη να μετακινήσει Νοσηλευτές προς τα Κέντρα Υγείας, αποψιλώνοντας όπως τονίζουν, το Νοσοκομείο Πύργου και μάλιστα σε μια περίοδο που ο πληθυσμός του Νομού έχει διπλασιαστεί.

Στην ανακοίνωση τους, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης Γεωργίου, επισημαίνει:

«Ακόμα και την ύστατη στιγμή, λίγο πριν αντικατασταθεί από το Υπουργείο Υγείας, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννης Καρβέλης, συνεχίζει να απογυμνώνει το Νοσοκομείο Πύργου από το οριακά σε αριθμό Νοσηλευτικό προσωπικό, μετακινώντας το, προς τα Κέντρα Υγείας με μοναδικό στόχο να εξυπηρετήσει ημέτερους και ρουσφέτια της τελευταίας στιγμής.

Το χειρότερο των αποφάσεων του αυτών, είναι, ότι γνωρίζει πολύ καλά, ότι το Νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Πύργου έχει ξεπεράσει τα όρια ψυχικής και σωματικής αντοχής, έχει υπόλοιπα αδειών που ξεπερνούν τις 100 ημέρες γιατί δεν βγαίνουν οι υπηρεσίες και αντί να το ενισχύσει και να καλυτερέψει τις συνθήκες εργασίας των ανθρώπων αυτών, τους δυσκολεύει ακόμα περισσότερο για να εξυπηρετήσει πολιτικές σκοπιμότητες και «αιτήματα» βουλευτών…

Ο Σύλλογος Εργαζομένων της Νοσηλευτικής Μονάδας Πύργου, με την ανάληψη καθηκόντων του νέου Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, θα ζητήσει την άμεση επιστροφή όλου του Νοσηλευτικού Προσωπικού που έχει μετακινηθεί με απόφαση του κ. Καρβέλη προς τα Κέντρα Υγείας. Οι ανάγκες στελέχωσης του Νοσοκομείου Πύργου είναι πολλές και μεγάλες και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για καλύτερες συνθήκες εργασίες και παροχής ποιοτικών υπηρεσιών υγείας προς όλους τους Ηλείους πολίτες».

Κ.Κ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot