FOLLOW US: facebook twitter

Συνεχίζουν την επίσχεση οι εργαζόμενοι του ΓΟΕΒ

Ημερομηνία: 05-04-2018 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”57059″ img_size=”full”][vc_column_text]Οι εργαζόμενοι του ΓΟΕΒ Π/Α , αποφάσισαν στην γενική τους συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε χθες 4/4/18 να συνεχίσουν την επίσχεση εργασίας. Ενημερώνουμε ότι  , κατατέθηκαν τα χρήματα στην ΕΑΠ  για τη αποπληρωμή των παρεχόμενων υπηρεσιών μηνός Ιανουαρίου και εκκρεμή η μισθοδοσία των μηνών Φεβρουαρίου και Μαρτίου.

Με αφορμή την επίσχεση εργασίας δηλώνουμε τα εξής :

Από την πρώτη στιγμή δηλώσαμε ότι η επίσχεση εργασίας γίνεται για την ομαλή λειτουργία της αρδευτικής περιόδου και όχι για οποιαδήποτε άλλη ερμηνεία.

Οι μέχρι σήμερα  προσπάθειες των εργαζομένων και της Διοίκησης του Οργανισμού  με βάση την στοιχειοθετημένη τεχνική έκθεση που κοινοποιήθηκε στους άμεσα εμπλεκόμενους φορείς  για την συντήρηση ,την αποκατάσταση και τον εκσυγχρονισμού του έργου , δυστυχώς δεν βρήκαν την ανάλογη ανταπόκριση.

Ο μεγαλύτερος κίνδυνος που αντιμετωπίζει ο Οργανισμός και συνολικότερα το έργο είναι η άγνοια κινδύνου που  ωφελούμενοι και οι άμεσα εμπλεκόμενοι φορείς καλλιεργούν είτε στα μέλη τους , είτε στην ίδια την κοινωνία , για να κρύψουν τις δικές τους αδυναμίες , τις οποίες  φορτώνουν με ευκολία   στους εργαζόμενους του Οργανισμού και στην σημερινή Διοίκηση .

Οι εργαζόμενοι του Οργανισμού δηλώνουν ξεκάθαρα ότι όπως με τη επίσχεση εργασίας προσπαθούμε να υπερασπιστούμε την αξιοπρέπεια των οικογενειών μας , με τον ίδιο τρόπο  θα υπερασπιστούμε το βασικό έργο που  συμβάλει στην παραγωγική ανασυγκρότηση του νομού , στη καλυτέρευση της ποιότητας ζωής , του εισοδήματος των ωφελούμενων και της δημόσιας διαχείρισης των υδάτινων πόρων . Η συγκάλυψη του πραγματικού προβλήματος  είναι   συνενοχή στην εγκατάλειψη.

Ζητάμε :

1. Την άμεση πληρωμή των δεδουλευμένων μας

2. Την άμεση χρηματοδότηση του οργανισμού για την συντήρηση και αποκατάσταση των βλαβών,

3. Την άμεση πρόσληψη του εποχιακού προσωπικού για τη σωστή συντήρηση του έργου

4. Την άμεση  ένταξη του εγγειοβελτιωτικού έργου στo αναπτυξιακό πρόγραμμα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot