FOLLOW US: facebook twitter

Συνεδριάζει την Τρίτη το Δημοτικό Συμβούλιο: Τρείς νέες παιδικές χαρές στον Πύργο

Ημερομηνία: 14-09-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”68179″ img_size=”full”][vc_column_text]Η επιλογή χώρων για την κατασκευή νέων παιδικών χαρών στον Πύργο (πλατεία Κύπρου, αθλητικό κέντρο Αγίας Βαρβάρας και πλατεία ΣΠΚ) αλλά και η μεταφορά του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου, θα συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου που θα συνεδριάσει την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης, θα ληφθούν αποφάσεις έγκρισης της τροποποίησης του Τεχνικού Προγράμματος και της αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του δήμου (προκειμένου να διασφαλιστούν οι πόροι αποπληρωμής των οφειλών των εργαζομένων στο ΚΔΑΠ) καθώς επίσης θα γίνει καθορισμός ειδικοτήτων προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (8μηνης διάρκειας) μετά την έγκριση τριών (3) ατόμων από το ΥΠ.ΕΣ.Δ.Α.

Ακόμα θα ληφθεί απόφαση α. για την υποβολή πρότασης στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα» άξονας προτεραιότητας 2 «Προστασία του Περιβάλλοντος – μετάβαση σε μια οικονομία φιλική προς το περιβάλλον» με τίτλο : «Επενδύσεις σε δημόσιες υποδομές πλην υποδομών υγείας για ενεργειακή αναβάθμιση και τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας» και  β. έγκριση σχεδίου δράσης ενεργειακής αναβάθμισης κτιριακών υποδομών.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot