FOLLOW US: facebook twitter

Συνεδρίαση σήμερα για τους επίτιμους δημότες

Ημερομηνία: 11-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”13608″ img_size=”full”][vc_column_text]Αρκετές συζητήσεις και  ενστάσεις, ενδεχομένως  θα υπάρξουν στην σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πύργου όπου και θα ληφθεί απόφαση για την έγκριση πιστώσεων της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 6.30 το απόγευμα, όπου ο δήμος θα κάνει επίτιμους δημότες τον Υπουργό Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή και τον αν. υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Τσιρώνη.

Και η ένσταση θα προκύψει υποθέτουμε όχι για την ίδια την απόφαση που είχε ληφθεί έτσι κι αλλιώς κατά πλειοψηφία με εκπεφρασμένη θέση της αντιπολίτευσης, αλλά για το ύψος των πιστώσεων που κατά πληροφορίες θα αγγίζουν τα 15.000 ευρώ.

Όπως και να’ χει, ο δήμαρχος είναι αποφασισμένος να υλοποιήσει την δέσμευσή του, η απόφαση είναι ειλημμένη,  θεωρώντας όπως έχει πει ότι είναι χρέος του η απόδοση τιμής απέναντι στους δύο υπουργούς για την συνδρομή τους στην λύση του προβλήματος των σκουπιδιών και έτσι προετοιμάζει με κάθε λεπτομέρεια την εκδήλωση, ενώ έχουν σταλεί ήδη και οι προσκλήσεις.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot