FOLLOW US: facebook twitter

Συνεδρίασε το ΣΟΠΠ Ήλιδας: Σχεδιασμός για την πρόληψη πυρκαγιών

Ημερομηνία: 16-05-2017 | Συντάκτης:

Με την ευχή να μην υπάρξουν σοβαρά περιστατικά πυρκαγιών άνοιξε την συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του δήμου Ήλιδας ο δήμαρχος Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Σε κάθε περίπτωση δήλωσε πως ο δήμος και οι υπηρεσίες του είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν κάθε περιστατικό και να έχουν αγαστή συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τις άλλες υπηρεσίες για τον συντονισμό τους.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Παναγιώτης Μαυρίκος ανέφερε πως η συνεργασία είναι πολύ καλή, άριστη και άμεση με την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Έχει εξεταστεί η κατάσταση του στόλου του δήμου στον τομέα της πολιτικής προστασίας, ενώ προχώρησε και η παραχώρηση του μεγάλου πυροσβεστικού οχήματος του δήμου στην Π.Υ. Αμαλιάδας.

Στο στόλο έχει προστεθεί ακόμα ένα μηχάνημα έργου (φορτωτής) ενώ γίνεται και η προμήθεια των απαραίτητων υλικών. Δήλωσε πλήρη ετοιμότητα για να προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια όπου χρειαστεί από την πολιτική προστασία του δήμου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν μεταξύ άλλων οι διοικητές της Π.Υ. Αμαλιάδας Κωνσταντίνος Χριπάτσιος, του Α.Τ. Αμαλιάδας Κώστας Γιαννακόπουλος, ο δασάρχης Αμαλιάδας Διονύσης Θωμόπουλος, εκπρόσωποι της 117 ΠΜ, των Σαμαρειτών Διασωστών του ΕΕΣ κ.α.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot