FOLLOW US: facebook twitter

Στον Πύργο ο αγώνας Κόροιβος-Προμηθέας: Συνάντηση Γ. Λιατσή με Χρ. Λαγό χθες στο Λάτσειο

Ημερομηνία: 23-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”36786″ img_size=”full”][vc_column_text]Στις 23 Σεπτέμβρη στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γ. Βασιλακόπουλος»

Στο Κλειστό Γυμναστήριο Πύργου «Γιώργος Βασιλακόπουλος» θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος επίσημος αγώνας του Κοροίβου για τη σεζόν 2017-2018 με αντίπαλο τον Προμηθέα Πατρών για το Κύπελλο Ελλάδας. Την είδηση αυτή, έδωσαν χθες ο Δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής και ο πρόεδρος της ΚΑΕ Κόροιβος Χρήστος Λαγός στη διάρκεια συνάντησης που είχαν στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο, παρουσία του μέλους της ΚΑΕ Άγγελου Αθανασόπουλου αλλά και του αντιδημάρχου για θέματα αθλητισμού Παντελή Αθανασόπουλου.

Η πρόταση για τη διεξαγωγή του αγώνα στον Πύργο, έγινε από τη Διοίκηση της ΚΑΕ Κόροιβος, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να ευχαριστήσουν και να τιμήσουν τους χορηγούς από την περιοχή αλλά και το φίλαθλο κοινό της πόλης.

«Με ιδιαίτερη χαρά συναντήθηκα με τον πρόεδρο του Κοροίβου κ. Λαγό και το μέλος του Δ.Σ. κ. Αθανασόπουλο, και πιστοποιήσαμε ότι στον Πύργο οι φίλαθλοι που έχουν σχέση με το μπάσκετ αγαπούν το Κόροιβο και καμαρώνουμε και εμείς για τα επιτεύγματα του. Οι εγκαταστάσεις του Κλειστού μας Γυμναστηρίου είναι στη διάθεση της ομάδας του Κοροίβου για να εξυπηρετηθεί και να χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις που η διοίκηση Κοροίβου κρίνει απαραίτητο.

Είναι αφετηρία μιας ιδιαίτερα καλής σχέσης που επιθυμούμε να αναπτυχθεί και θα είναι επ’ ωφελεία του φίλαθλου κοινού πόλης και ιδιαίτερα του Κοροίβου. Τους καλωσορίζω, εύχομαι η νέα σεζόν να είναι πολύ καλή, ο Κόροιβος να μην διατρέξει κανένα κίνδυνο και ταλαιπωρία για την παραμονή του στην μεγάλη κατηγορία και πάντα να δίνει τη χαρά στους φιλάθλους που έχει συνηθίσει να δίνει».

Με τη σειρά του ο κ. Λαγός, επισήμανε ότι ήθελαν έμπρακτα να αποδείξουν την ευγνωμοσύνη τους για τη στήριξη των επιχειρηματιών της περιοχής του Πύργου καθώς και των φιλάθλων που είναι αρωγοί στην προσπάθεια τους όλα αυτά τα χρόνια στην Α1 κατηγορία. «Επισκεφθήκαμε το δήμαρχο, ο οποίος με μεγάλη μας χαρά αποδέχτηκε την πρόταση που του κάναμε για να δώσουμε το πρώτο παιχνίδι του κυπέλου της φετινής χρονιάς απέναντι στον Προμηθέα στο Κλειστό Γυμναστήριο του Πύργου. Ήταν μια κίνηση που χρόνια την είχαμε στο μυαλό μας, θέλαμε να το κάνουμε, απλά οι απαιτήσεις του πρωταθλήματος δε το επέτρεπαν.

Φέτος που μας έδωσε τη δυνατότητα η κλήρωση του κυπέλου να έχουμε αγώνα εντός έδρας μπορούμε να πραγματοποιήσουμε αυτή την επιθυμία μας και θέλω να ευχαριστήσω δήμαρχο για αποδοχή. Θα κάνουμε ένα παιχνίδι γιορτή, θα επισκεφθούμε σχολεία του Πύργου, θα διαθέσουμε δωρεάν μαθητικά εισιτήρια και περιμένουμε όλο το φίλαθλο κόσμο περιοχής να έρθει να απολάυσει ένα παιχνίδι. Και θέλουμε με αυτό το τρόπο να τιμήσουμε και χορηγούς και ανθρώπους που όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα μας στην προσπάθεια που έχουμε κάνει».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot