FOLLOW US: facebook twitter

Στον Πρωτέα Βούλας ο Διονύσης Τάταρης

Ημερομηνία: 20-08-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο 26χρονος Πυργιώτης σέντερ επιστρέφει στην Elite League

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Πυργιώτης σέντερ, Διονύσης Τάταρης, πήρε  μεταγραφή στον Πρωτέα Βούλας, που τη νέα σεζόν θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Elite League για πρώτη φορά στην ιστορία του και θα είναι αντίπαλος του Κοροίβου. Ο 26χρονος δυναμικός ψηλός, που διαθέτει και καλό μακρινό σουτ, επιστρέφει στο πρωτάθλημα της Elite League, μετά την περσινή του παρουσία στον Βίκο Ιωαννίνων (Β΄ Εθνική), ο οποίος και αυτός θα συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Elite League μέσω wild card.

Ο «Big Tata» τις σεζόν 2019-2020 και 2021-2022 είχε παίξει με τον Κόροιβο στην Elite League. Πέρα από τον Κόροιβο τα τελευταία χρόνια έχει αγωνιστεί επίσης σε υψηλό επίπεδο με τον Ερμή Σχηματαρίου, τη Δάφνη Δαφνίου, τον Άρη, τους Μαχητές Πεύκων, τα Τρίκαλα και τον Απόλλωνα Πάτρας, ενώ έχει αναδειχθεί πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδας U20 το 2017 στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ένας παίκτης με πολλές παραστάσεις από τις υψηλές κατηγορίες του ελληνικού μπάσκετ, που αναμένεται να βοηθήσει πολύ τον νεοφώτιστο στην Elite League, Πρωτέα Βούλας. Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία και απομένει μόνο η ανακοίνωση της μεταγραφής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot