FOLLOW US: facebook twitter

Κένταυρος- Εθνικός 1-1: Στον Αμπελόκαμπο η παραμονή

Ημερομηνία: 15-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η μάχη της παραμονής στην Α1 θα κριθεί σε τρίτο παιχνίδι στον Αμπελόκαμπο, ανάμεσα στον Εθνικό και τον Κένταυρο Μαγούλας, μετά τη μεταξύ τους νέα ισοπαλία (1-1), το Σάββατο στο Καράτουλα. Η ομάδα του Μιχάλη Παπουτσή θέλει έστω ένα βαθμό στο τελευταίο παιχνίδι ενώ αυτή του Χρήστου Παπαζώη μόνο τη νίκη.

Στο πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι είχαν δυο καλές στιγμές με τον Σ. Στροφύλλα, όμως τόσο η απευθείας εκτέλεση φάουλ που επιχείρησε στο 30’ όσο και η κεφαλιά του στο 40’ έφυγαν άουτ. Ενδιάμεσα, ο Λιούρης από πλευράς Εθνικού απείλησε με φάουλ, όμως ο Μικελόπουλος απέκρουσε και το 0-0 ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, οι δυο ομάδες έψαξαν το γκολ, με τους γηπεδούχους να σκοράρουν στο 75΄. Μετά από γέμισμα στην περιοχή και σουτ του Τσιάκα, ο Κατσώλης έκανε την κοντινή προβολή κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Φλίγκου. Στη συνέχεια, ο Εθνικός πίεσε για την ισοφάριση και τελικά το κατάφερε στο 90’. Ύστερα από κόρνερ του Κουρκουμέλη, ο Φλεβοτόμος με καρφωτή κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.

Στην τελευταία φάση του αγώνα μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο 1-2 που θα τους έδινε την παραμονή, όταν μετά από γέμισμα του Κουρκουμέλη, ο Αβραμόπουλος του Κένταυρου, στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε με το κεφάλι τη μπάλα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μικελόπουλου.

Κένταυρος: Mικελόπουλος, Θ. Νανόπουλος, Μπαλαούρας, Γκόρδης, Αβραμόπουλος, Καρβουνιάρης, Κλάδης, Καράμπελας, Δ. Στροφύλλας, Κατσώλης, Π. Στροφύλλας (19’ λ.τρ. Τσιάκας).

Εθνικός: Φλίγκος, Ηλιόπουλος (78’ Νικολόπουλος), Φλεβοτόμος, Τσίτσος, Διαμαντόπουλος, Λιούρης, Κουλούρης (74’ Μαγκαφάς), Αγγελόπουλος (46’ Αβραμόπουλος), Τσακοπιάκος, Κουρκουμέλης, Σπηλιωτόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot