FOLLOW US: facebook twitter

Στην υποδοχή του «Μανόλο» στο Ελευθ. Βενιζέλος ο Δήμαρχος Πύργου

Ημερομηνία: 09-08-2024 | Συντάκτης:

Σχεδιάζεται ειδική τιμητική εκδήλωση από την δημοτική αρχή προς τιμήν του Ηλείου Ολυμπιονίκη

Γράφει η Κική Κολοβέρου

Το «παρών» στην υποδοχή της ελληνικής ομάδα στίβου και του «δικού μας» Ολυμπιονίκη Εμμανουήλ Καραλή, θα δώσει ο Δήμαρχος Πύργου Στάθης Καννής ως επικεφαλής αντιπροσωπείας του δήμου.

Η ελληνική ομάδα στίβου που συμμετείχε στους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, θα αφιχθεί την Δευτέρα με πτήση τσάρτερ στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και εκεί μεταξύ όλων όσων θα συγκεντρωθούν για την υποδεχτούν, θα βρίσκεται και ο Δήμαρχος Πύργου, για να συγχαρεί τον Πυργιώτη επικοντιστή που κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά και να τον ενημερώσει για την εκδήλωση που προετοιμάζει η δημοτική αρχή για να τον τιμήσει. Μια απόφαση που ελήφθη ομόφωνα στη διάρκεια της προχθεσινοβραδινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου μετά από πρόταση του Δημάρχου.

«Ο δήμος Πύργου “γκρεμίζει τα τείχη της πόλης” για να υποδεχτεί τον χάλκινο Ολυμπιονίκη Εμμανουήλ Καραλή με μια ξεχωριστή εκδήλωση όπως αρμόζει στον αθλητή του επι κοντώ που “πέταξε” στα 5,90μ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου. Προγραμματίζουμε μια εκδήλωση υποδοχής ωστε να τιμήσουμε, τον πρώτο Πυργιώτη Ολυμπιονίκη των σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων που κατάφερε με την σπουδαία του εμφάνιση να κερδίσει το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, κάνοντας υπερήφανους όλους τους συμπατριώτες τους και όλους τους Έλληνες. Ο Πύργος, θα τιμήσει όπως του αξίζει τον Μανόλο και όπως επιβάλλεται να του αποδοθούν» σημείωσε ο Δήμαρχος Στάθης Καννής, τονίζοντας πως την Δευτέρα θα βρίσκεται στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για να υποδεχτεί την ελληνική ομάδα στίβου και τους δυο Ελληνες Ολυμπιονίκες τον χρυσό Μίλτο Τέντογλου και τον χάλκινο Εμμανουήλ Καραλή.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot