FOLLOW US: facebook twitter

Σημαντικές αλλαγές στις υπηρεσίες του Δήμου Πύργου: Νέοι Διευθυντές σε Οικονομική Υπηρεσία και Πρόνοια

Ημερομηνία: 13-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”3830″ img_size=”full”][vc_column_text]Στην αναδιοργάνωση των υπηρεσιών του Δήμου Πύργου, προχώρησε η δημοτική αρχή, κατόπιν εισηγήσεως του Γενικού Γραμματέα Χάρη Αντύπα, με στόχο την αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού και την αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τους πολίτες.

«Αποσκοπώντας στην βέλτιστη αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού μας, με δεδομένο την μη επιτρεπόμενη δυνατότητα προσλήψεων, προχωρούμε σε εποικοδομητική αναδιοργάνωση των υπηρεσιών του Δήμου μας, με γνώμονα τις παθογένειες που αντιμετωπίζουμε» επισήμανε με δηλώσεις του ο Γ.Γ. του Δήμου Πύργου κ. Αντύπας και πρόσθεσε ότι ο Δήμαρχος Γ. Λιατσής, αποδέχτηκε τις εισηγήσεις του και προέβη στις εξής τοποθετήσεις: α) στη θέση του Διευθυντή των Υπηρεσιών Κοινωνικής Πρόνοιας και υγείας τον κ. Ιωάννη Αλεξανδρόπουλο και β) στη θέση της Διευθύντριας Οικονομικών Υπηρεσιών την κ. Παναγιώτα Χριστοπούλου.

Ταυτόχρονα, τόνισε πως έγιναν και άλλες αλλαγές και τοποθετήσεις προϊσταμένων σε διάφορα τμήματα του δήμου. «Οι συγκεκριμένες νέες αναθέσεις καθηκόντων, όπως και αυτές που έχουν προηγηθεί στις Διευθύνσεις Τεχνικών Υπηρεσιών (Σοφία Γούργουρα) και Παιδείας (Σοφία Ζάγκλη), σε συνδυασμό με την διαρκή επιμόρφωση των στελεχών μας και την υιοθέτηση σύγχρονων μεθόδων εξυπηρέτησης των πολιτών, στοχεύουν στην αναβάθμιση των υπηρεσιών μας προς τους δημότες, θωρακίζοντας παράλληλα τον Δήμο μας ως προς την απαρέγκλιτη τήρηση της νομιμότητας, τη διαφάνεια και την αποτελεσματικότητα».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot