FOLLOW US: facebook twitter

Σε ύφεση η πυρκαγιά σε Φρίξα-Σκιλλουντία

Ημερομηνία: 18-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Περιβάλλον

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”57816″ img_size=”full”][vc_column_text]Για τρίτη ημέρα επιχείρησαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην περιοχή της Φρίξας και της Σκιλλουντίας. Μικρές εστίες, σημεία σε χαράδρες και κάποιες ελάχιστες αναζωπυρώσεις αντιμετώπισαν το τελευταίο 24ωρο οι πυροσβέστες και κυρίως γύρω από την περιοχή της Φρίξας.

Με επικεφαλής τον διοικητή της Π.Υ. Πύργου Γιάννη Καραμαλίκη στο έργο της κατάσβεσης συνεχίστηκε, αφότου οριοθετήθηκε η πυρκαγιά.

Από αέρος συνεχίστηκαν οι ρίψεις με το ελικόπτερο Super Puma του Πυροσβεστικού Σώματος σε δύσκολα σημεία όπου η προσέγγιση από τις επίγειες δυνάμεις δεν ήταν εφικτή. Όπως όλα δείχνουν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας θα παραμείνουν και σήμερα στην περιοχή και όσο διάστημα χρειαστεί έως ότου ολοκληρωθεί πλήρως η κατάσβεση και δεν «καπνίζει» κανένα σημείο, αλλά και πιθανότατα και τις επόμενες ημέρες για λόγους επιφυλακής.

Το αρνητικό για το προσωπικό είναι πως άρχισε να καταπονείται αρκετά νωρίς με δασικές και αγροτοδασικές πυρκαγιές μεγάλου μεγέθους και δυσκολίας.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot