FOLLOW US: facebook twitter

Σε ρυθμούς Ολυμπιακού Ράλλυ η Ηλεία

Ημερομηνία: 04-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”53460″ img_size=”full”][vc_column_text]

14 και 15 Απριλίου με πληρώματα και θεατές από όλη την Ελλάδα

Οι προετοιμασίες για το 39ο Ολυμπιακό Ράλλυ, 1ογύρο του 54ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος, το οποίο θα πραγματοποιηθεί 14-15 Απριλίου, συνεχίζουν δυναμικά. Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες ο Νομός της Ηλείας θα υποδεχθεί πληρώματα και θεατές από όλη την Ελλάδα και όλοι οι φορείς του τόπου ανεξαιρέτως δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να είναι όλα όπως αρμόζουν στον αγώνα αυτό.

Ένα ακόμα ευχάριστο νέο έρχεται από τον συνδιοργανωτή που προστίθεται, βλέποντας την απήχηση και δυναμική του αγώνα στη περιοχή. Καλωσορίζουμε θερμά την  Περιφερειακή  Ένωση  Δήμων  (Π.Ε.Δ.)  Δυτικής  Ελλάδας και τους ευχαριστούμε για την πολύ σημαντική υποστήριξη.

Επίσης με μεγάλη μας χαρά σας παρουσιάζουμε τους Βασικούς Χορηγούςτου αγώνα,Cosmote–OΤΕ,Δαίδαλος Security και ΙΚΤΕΟ Ιονική.

Οι συμμετοχές για τον αγώνα έχουν ανοίξει μέσω του συστήματος ΣΔΔΑ της ΟΜΑΕ και λήγουν την Παρασκευή 6 Απριλίου και ώρα 22:00. Το ενδιαφέρον είναι αρκετά μεγάλο και αναμένεται να δούμε πολύ ωραίες «μάχες» στις ειδικές διαδρομές του Δούκα και της Αχλαδινής, προσφέροντας άφθονο θέαμα όλες οι κατηγορίες.

Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα της Λέσχης μας www.aolap.grοπού θα βρείτε όλα τα στοιχεία και τελευταία νέα για τον αγώνα, όπως επίσης και στη σελίδα μας στο Facebook, www.facebook.com/aolapyrgou.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot