FOLLOW US: facebook twitter

Σε λειτουργία ο νέος «μεταχειρισμένος» αξονικός μετά την εκπαίδευση του προσωπικού και των χειριστών της Ν.Μ. Πύργου

Ημερομηνία: 01-10-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”72258″ img_size=”full”][vc_column_text]Σε λειτουργία αναμένεται να τεθεί από αύριο – το αργότερο τη Δευτέρα-  η λειτουργία του νέου μεταχειρισμένου αξονικού τομογράφου που εγκαταστάθηκε στη Νοσηλευτική Μονάδα Πύργου, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των περιστατικών της Ηλείας που όλο αυτό το διάστημα εξυπηρετούνταν ανάλογα την περίπτωση, από τα ιδιωτικά κέντρα που λειτουργούν στον Πύργο και τα Νοσοκομεία της Πάτρας.

Σήμερα, θα γίνει η εκπαίδευση του προσωπικού και των χειριστών στο νέο μηχάνημα καθώς αυτό είναι πιο σύγχρονης τεχνολογίας από το παλιό αξονικό τομογράφο που διέθετε το Νοσοκομείο Πύργου, οπότε θεωρείται βέβαιο πως από την επομένη θα είναι σε θέση να τον λειτουργήσουν.

Το νέο αυτό μηχάνημα, αποτελεί προσωρινή λύση, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη ο διαγωνισμός για την απόκτηση νέου υπερσύγχρονου αξονικού τομογράφου, η απόκτηση του οποίου- καλώς εχόντων των πραγμάτων- υπολογίζεται για τα τέλη με αρχές του νέου χρόνου.

Μάλιστα, ήδη η Διοίκηση του Γ.Ν. Ηλείας, έχει καταθέσει και αίτημα στο Υπουργείο Υγείας για την πρόσληψη επικουρικού Ακτινολόγου ώστε να συνδράμει στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των περιστατικών που χρήζουν αξονικής.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot